Hundraåringen…

…som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson är nog den roligaste bok jag läst. Hade hört innan att den skulle bra jätte rolig och mormor hade läst den och sa den var så bra sen i Kroatien läste mamma den och man hörde fniss och gapskratt mest hela tiden från henne. När hon var klar högg jag in på den och har precis läst ut den och den var precis så bra som man hört. Lite torr humor sådär, precis i min smak.

På flyget hem från Kroatien satt jag och läste och två av flygvärdinnorna kommenterade den. Den ena hade läst den och den andra höll på. Sen mannen på sätet bakom mig satt också och läste den och vi lovprisade den allihop. Även en svenska på vårt hotell talade om när hon såg mig läsa den att den hade hon läst och den var så bra. Så har man den boken i handen blir den ett hett samtalsämne med främlingar istället för vädret.

Ni är säkert många som läst den men till er som inte läst den säger jag bara…Läs den!!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

5 Responses to Hundraåringen…

 1. Stattinskan says:

  När jag var i Egypten var det en annan svensk turist som stal min bok ”Hundraåringen”. Skämdes så mycket å hans vägnar att jag helt enkelt struntade i att säga ifrån. Men nog kändes det lustigt när vi låg på stranden och de låg en bit ifrån och läste min bok … min bok som till och med hade mitt namn på utsidan av boken …
  Storkramen

 2. Mamma says:

  God Morgon Gumman!
  Ja, visst är det en härlig bok!
  Så var det fredag och första arbetsveckan efter semestern snart avklarad – och i em kör jag upp till Härön. Ska bli mysigt även om inte vädret, idag iaf, är det bästa.
  Ha en riktigt bra helg så hörs vi i nästa vecka!
  Puss o Kram! Älskar dig!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det var underbar boken.
   Ha så mysig uppe på Härön. Hoppas vädret blir bättre. Hälsa alla!
   Älskar dig med!
   Puss o Kram!

 3. Krönikören says:

  Håller med. Bland det bästa jag läst på länge, jag älskar den torra humorn. Beundransvärt hur han fick ihop alla detaljer och vilken fantasi! Undrar hur hans drömmar är?

 4. fina frun says:

  Den ligger på sängbordet. Har hunnit läsa hälften av boken än så länge. Gillar den!
  Kram/fina frun

Kommentera