Ner försvann den

Jag använder sådana där toalettblock, lukta gott saker man hänger på toasitsen. Satte dit en ny idag och när jag spolade försvann den ner i avloppet, slurp sa det och borta var den. Så nu har bajstrollet fått lite lukta gott nere hos sig.

Bajstrollet är, för er som inte vet ett troll som kom till avloppsvärlden när Alex skulle sluta med blöjor. Bajstrollet är ett gulligt troll med rufsigt orange hår, stora snälla ögon och med ett stort glatt leende. Lite trasiga kläder har han och är inte helt moderiktig, färgerna han bär passar inte helt ihop men han är snäll och gör små barn (Alex) glada.

Varje gång Alex varit på toan och var klar stoppade han ner huvudet i toan, ropade glatt…

– Baschtållet…nu kommel det mat!!

Sen spolade han och väntade på ett tack från bajstrollet som alltid tackade det ödmjukaste. Mycket roligt det här tyckte Alex (som hade bild på bajstrollet uppsatt ovanför toan) och sprang och klämde ut droppar titt som tätt. Effektivt, han blev torr på en vecka för inte kunde han tillåta sig att låta små olyckor eller latheten göra att behoven hamnade någon annanstans än hos bajstrollet.

Nu har alltså bajstrollet fått lite lukta gott också nere hos sig i avloppsvärlden. Det kan han väl vara värd tycker jag…

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ner försvann den

 1. Monica says:

  Hej!
  Läste tidigare i din blogg att ni behövde papper från alex svenska skola då han skulle byta till den turkiska igen. Vore jättesnällt om du kunde svara mig om det var ett särskilt formulär eller bara liknande brev med information från svenska skolan. Har mailat ambassaden och frågat men det dröjer så med svar från dem:(
  Ha en fortsatt bra dag:)
  Mvh, Monica

  • Sand mellan tårna says:

   Hej!

   Nä, det var inget särskilt formulär utan det jag fick från skolan när jag sa att jag behövde ett typ av intyg att han gått i svensk skola var ett färdigt formulär skolan hade där dom sen bara fyllde in perioden han gått där, vilken klass samt klassfröknarnas namn, en stämpel från skolan och rektorns signatur. Det räckte för när vi lämnade det pappret här sa dom inget och nu är ju allt klart med hans skola här igen. Alla skolor i Sverige har kanske olika formulär dom använder men det går säkert bra med ett skrivet brev (intyg) också. Bara så skolan här får svart på vitt.

   Ha en bra dag du med!

 2. Sita says:

  Tur för bajstrollet med god lukt, inte bara skit. Haha. Kram

Kommentera