Kan inte stänga munnen

Vid kontoret finns några vildkatter. Bl a ett tvillingpar, jätte söta. En annan som också är jätte söt (eller mer fulsöt kanske) är denna…

…som inte kan stänga munnen. Här ligger den och sover gott på muren eller gjorde iaf tills jag drog ut min stol och det väsnades visst lite mycket.

Den vaknade med ett ryck och stirrade skräckslaget på mig med stora ögon och den alltid lika öppna munnen.

Sova är dom bra på kontorskatterna. Dom kommer springande när det vankas mat. Känner doften på miltals avstånd tror jag. Sen sitter dom där och väntar på att vi ska äta klart så dom får resterna.

Att dom är bra på att sova vet Hasan. En natt gick larmet på kontoret. Han rusar ner (tur vi bor nära, några minuters gångväg bara) men där var inget. Han går hem och lägger sig. Larmet går igen, han rusar ner. Inget där. Så håller det på 4-5 gånger tills han beslutar sig för att stanna kvar på kontoret resten av natten. Vi har kameror så han satte sig för att kolla filmen och se om han kunde få klarhet i vad som utlöst larmet. På dörren ut till baksidan är det en liten glipa längs ner på nån centimeter. Där ser han på filmen två små viftande öron. Då var det en liten mus som stack in huvudet och fick larmet att gå igång.

Hasan går ut på baksidan för att ta en sväng runt kontoret och vad hittar han där? Musen? Inte en chans. Där i buggybilarna ligger katterna och sover som klubbade.

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kan inte stänga munnen

  1. fenixmona says:

    Ja möss kan ställa till…fast de blir väl inte så långlivade med så många kissar runt! Stackars kisse som inte kan stänga munnen…det verkar ju ändå som den kan äta så det är ju tur det. Kramiz

  2. Sita says:

    God morgon. Ni får väcka katterna så att dom tar musen. Kram

Kommentera