Fel kan det ju bli en gång men…

…när det blir fel två gånger är det nog något som är fel.

Som alltid dagen efter vi kommit hem blir det take away att äta. Alex ville ha Burger King men absolut inte kids meny utan en vanlig chicken meny, jag tog en likadan samt att vi ville ha lökringar.

Hasan vidarebefodrade detta till sin lillebror som kom med maten. Öppnarpåsen och där ligger kycklingvingar istf lökringar…Kan vara Hasan som hörde fel på onionrings och chickenwings men han vet att jag älskar lökringar (och aldrig beställer chickenwings) så jag tror han uppfattade rätt. Inte bara det blev fel…det blev två kids meny. Just det Alex absolut inte ville ha. Jag förtydligade även för Hasan att Alex ville ha en ”vuxen” meny.

Snabt som ögat ringer han sin pappa från sin mobil. Jag försökte stoppa honom och säga att det spelar ingen roll nu, nu får vi äta detta men nä, han ringde och skällde på pappa. Pappa ringde sen och skällde på lillebror. Telefonerna gick varma…

Jag och Alex äter och när vi precis plockat undan efter oss, mätta och belåtna ringer det på dörren och en ny leverans från bk kommer. Hm? Ok…vi kikar i påsen och där blev ett rätt denna gången. Lökringar men fortfarande ingen chicken meny utan en till kids meny. Just en sån Alex absolut inte ville ha.

Jag och Alex tittar på varandra, skakar på huvudet och skrattar gott över hur en människa lyckas göra upprepade fel på så enkla saker. Nu ringde han dock inte pappa igen. Vi är mätta och belåtna och vågar inte riskera att få hela kylen full av något Alex absolut inte vill ha.

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

5 Responses to Fel kan det ju bli en gång men…

 1. Sita says:

  Så tråkigt att det bara blir fel. Ni får ringa själva nästa gång. Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Ringa lillebror direkt? Då blir det garanterat fel med tanke på att han knappt förstår ett ord engelska. 😉

 2. Ingunn says:

  Hahaha, ja lett skal det ikke være! 🙂

 3. fenixmona says:

  Himla jobbigt när det inte blir rätt! Jag äter ju inte varken potatis eller ris längre och sa till varje gång som jag beställde mat i Side…likt förgrymmat så kom de nästan varje gång med både ris o pomes frite. Inte många som förstod vad jag egentligen ville ha…fast det fanns undantag! Kramiz

Kommentera