Venedig – Shuttle service

En dag tog vi oss över till Venedig. Tog ca 3 timmar med båten. Blev en hel dag i denna underbart vackra stad. Vi började med ”shuttle service”, en båttur från färjelägret in till de centrala delarna.

Ett Hilton Hotel

Små broar och kanaler överallt

 

Den här vyn blev lite speciell. En dag i vintras när vi var på Sjöfartsmuseét hade dom en båtsimulator där. Man fick välja vart man ville åka och i vilken typ av båt. Alex valde ”Grand Canal” i Venedig, det ni ser rakt fram. Vilken typ av båt han valde kommer jag inte ihåg men det var en stor sak. Vi började köra och det gick bra till en början men ganska så snart en bit in i kanalen blev det stop. Vi körde in i kajen en bit fram till höger. Kul att få se i verkligheten det vi tidigare bara sett i en simulator.

Då var shuttle servicen slut. Nästa tur blir med taxi båt…

This entry was posted in Venedig. Bookmark the permalink.

3 Responses to Venedig – Shuttle service

  1. Sita says:

    Vad härligt att få en dag där oxå på er sem. Härliga bilder på en härlig stad. Kram

  2. Pia F says:

    En helt fantastisk stad. Här har jag ätit mitt livs dyraste pizza på en liten bakgata, men det hjälpte inte. Drygt 20 år sedan och pizzan kostade 125:- sv. kr.

Kommentera