Tingelingeling…

…tåget far…

När man tar minitåget till och från Porec åker man ”strandvägen”.

Packat med folk överallt.

Man hittade folk lite varstans där det fanns en liten sten eller klippa.

Havet var väldigt fint att titta på men hur det var att bada i vet vi inte för det gjorde vi aldrig. Vi bodde jätte nära havet  men det fanns inga bra badplatser någonstans. Inte så som vi ville ha i alla fall. Något vi var medvetna om innan vi åkte. Det var enbart klippor och gräsmattor att ligga på. Solsängar fanns här och var men sen var det stenig och knöglig botten så inte så badvänligt med andra ord. Å med tanke på hur knökat med folk det var överallt kändes det inte så lockande. Vi trivdes i poolen och höll oss där.

Avsutar med en solnedgångs bild…

 

This entry was posted in Kroatien. Bookmark the permalink.

5 Responses to Tingelingeling…

  1. Hebbe says:

    Läckra bilder.Haé Kram.

  2. Lena says:

    Ser ut som ni haft en alldeles underbar semester! Fina bilder……men den med ormen är för läskig! Inget för mig. Hälsar Lena

  3. Pia F says:

    Vi badade i havet när vi var där, men man var tvungen att ha badskor på fötterna för där fanns massor av sjöborrar. Min väninna trampade på en innan vi hunnit köpa de där badskorna och det var som att plocka glaskross ur foten. Så det var nog klokt att hålla sig till poolen.

Kommentera