Kunde inte bestämma mig…

I Porec, i Venedig, i Rovijn och i Vrsar fanns det privatägda båtar som heter duga i storlek…

Kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha. Den sista va bra flådig och den skulle jag inte säga nej till. Slutade med att det inte blev någon båt alls. Ena anledningen var att det inte fanns tid att få hem den, andra (och största anledningen) var att det saknas x antal nollor i saldot på mitt bankkonto för en sån båt.

This entry was posted in Kroatien. Bookmark the permalink.

8 Responses to Kunde inte bestämma mig…

 1. Sita says:

  Haha jag vill ha dom alla. I vår lilla sjö här så blir dom so en Viking Line. Kram

 2. Carina says:

  Jag tror anledningen att du inte slog till var att kocken på båten inte kunde laga både svensk och turkisk mat. Har jag inte lite rätt? Kram, kram….

 3. Pia F says:

  Jag känner en kock som seglar omkring på en sådan här flott båt. Han jobbar hos en rik hotellkedje ägare i USA. Det är kanske honom du skulle låna, svensk mat kan han, sen är det bara att lära sig laga Turkisk. Måste vara en baggis för en yrkesman. 😀

 4. Catarina says:

  Hmm, inte lätt att välja mellan dessa båtar – jag förstår att du hade svårt att bestämma dig… 🙂
  Ja, ja… själv får man väl nöja sig med att tälja till en liten barkbåt… 🙂 🙂

 5. adem says:

  hej
  turk-svensk-göteborg-adem
  jag är speciall kock vill jobba boten…..söker kontakt
  gbg-adem

Kommentera