Porec

Porec heter stället vi ska till i Kroatien. Tidigt imorgon bitti bär det av. Flyget går redan kl 7 och det är ingen lång flygresa, ett par timmar så vi är framme redan runt 9 tiden. Blir kanske ett morgondopp i poolen när vi kommit fram och checkat in.

Laguna Bellevue

Ska bli så mysigt att åka iväg. Leva riktigt turistliv, bo på hotel, äta ute varje kväll, inte behöva tänka på städning… känns lyxigt för trots att man bor på en av medelhavets största turistorter lever man ju ett vardagsliv som ligger långt bort från det liv turisterna lever när dom kommer på semester.

This entry was posted in Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

17 Responses to Porec

 1. Sita says:

  God morgon. så trevligt att vara turist. Jag skulle gärna oxå åka någonstans. Men denna sommar har jag ju varit o är sjukskriven, när jag får ta ut den så jobbar gubben. Hoppas ni får fint väder o trevligt. Kramar

 2. nettan says:

  ha det underbart härligt nu o bara njut av all service, härligt med 2 veckor att bara lata sig på sen kan man ju till o med längta lite efter vardagen.

 3. Hebbe says:

  Då säger jag god morgon från ett gråmulet Vreta..Se nu till så din Kroatiensemester blir en höjdare,,njut för fulla muggar..Haé Bäst.Kram.

 4. Hebbe says:

  Ja vid klart och fint väder så ser man ca 8-10 mil,,man blir ganska liten när man vistas i denna natur..Haé Kram.

 5. Pia F says:

  Ha det riktigt skönt och njut av att vara ompysslad. Porec var en fin stad, har varit där för en dag. Vi bodde mellan Umag och Novigrad när vi var där för 22 år sedan.

 6. Rebecka says:

  Hoppas ni får en jätte härlig semester =) Själv så flyger vi till turkiet (alanya) idag, ska bli såå himla gött..kram

 7. Karin says:

  Ja vad skönt. I Alanya är du ju inte turist även om det är en turistort så har du ju hem o familj.
  Ha det jätte bra på resan alla tre:)

 8. Ama de casa says:

  Det ser verkligen störtskönt ut! Jag förstår dig verkligen – enda stället där en Ama de casa får riktig semester är på hotell 🙂

 9. Veiken says:

  OH, Porec. Det är så vackert på Istrienhalvön. Ha en underbar semester…

 10. Stattinskan says:

  Hoppas att det blir riktigt, riktigt ”turistiskt” 🙂

 11. J, says:

  Åh, där har jag varit, det är jättefint! Passa gärna på att åka till Venedig och Pula också om ni inte redan varit där, helt klart värda resan!

 12. Yvonne says:

  Njut njut njut!!! Ha det så bra ♥Kram!

Kommentera