Till framtiden…

…eller i alla fall i nutiden blev det idag. Har ju blivit några vändor tillbaka i tiden så idag fick det bli ett besök på Liseberg. Perfekt dag för det om än lite väl varmt, sol med lite tunna dismoln, 25 grader och det var inte bara vi som tyckte Liseberg kunde vara värt ett besök idag. Puh så mycket folk.

Nu är Alex så stor så han kan åka fler ”vuxenkaruseller” och den första han skulle åka var berg och dalbana, ja inte balder då, den hade han aldrig fått upp mig i men den ”gamla” som är tillräcklig nog. Jag har alltid älskat snabba karuseller som får hjärtat att halvt stanna men med åren har jag blivit mer harig men vad gör man inte för sitt barn så det var bara att åka med. Alex älskade det!

Vi var där när dom öppnade och tog några av dom mest populära direkt, så som t ex flume ride vilket nog var tur för sen blev det 1-1,5 timmes kö i många av attraktionerna. Långa köer till det mesta, vi var som sagt inte ensamma.

Nöjda med dagen är vi i alla fall.

Å här kommer bildkavalkaden…

Alex fläktar sig torr efter flume ride.

Väntar på lunchen.

Japp, hela två bilder blev det från dagen…

This entry was posted in Sverige, Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

3 Responses to Till framtiden…

 1. Sita says:

  Är ju jämt mycket folk på sommarens Liseberg. Här har det nyss regnat som vanligt. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,Ja man blir lite som en fällkniv efter 7 timmar i bilen,,Liseberg puh,,jag var där med barnrn för 2 år sen,,och insåg direkt att mitt tempo inte matchade barnens..och sen var det ju mycket folk oxå..men fasiken så kul vi hade..Jag åler till Uppsala i kväll ska passa busfröna i helgen..Haé Kram.

 3. Stattinskan says:

  Jag gillar karuseller på marken, som snurrar. Däremot gillar jag inte köer – man kan nog säga att jag har rejäl fobi emot sådana tingest 😉
  Gomorron

Kommentera