Åh så härligt!!

Nu är jag utsövd och näsan har slutat killa och rinna. Somnade innan kl 21 i går och vaknade nu 7.30 så nu känner jag mig pigg och kry.

Vaknar upp till en härlig morgon…det regnar (+17) och det är så skönt och så mysigt. Alldeles mörkt ute så jag har fått tända några lampor.

En perfekt dag för att gå ut och hoppa i vattenpölar men också en perfekt dag för lite shopping något som står på schemat.

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

7 Responses to Åh så härligt!!

 1. Sita says:

  Nä nu går skam på blötan land. Inte kan väl detta väderr vara toppen. Vi vill ha sol så man kan gå utanför dörren. Nu vill man bara rugga inne o dra upp täcket över skallen. Kramar o ha det gott. Shoppa på du. Kramar

 2. Hebbe says:

  Hej du,,klart du är piggelin nu,,då spelar väl inte lite regn någon roll,,Ha en skön shoppingdag,,ditt regn verkar vara på väg hit upp oxå..Kramen.

 3. Hebbe says:

  Ja jag fick öppna mitt fönster helt och hänga ut med kameran,innan den försvann bakom husknuten,,men det varen fin solnedgång..Haé kram

 4. Hebbe says:

  Tack,,Den stugan fick sonen till den som ägde marken,, som min farbror byggde den på,tror det var 1976 som farbrodern dog..Haé Kram.

 5. Hebbe says:

  Tackar,,jag tar en hädrans massa bilder när jag fotar,,i hopp att några ska bli bra,,ofta så lyckas det..Haé Kram.

 6. Pia F says:

  Snälla Karina, förstår om du längtar till lite svalka, men tänk på oss stackare som har semester. Jag har 15 dagar och nu har det regnat i 4. Shoppa på du, det kan man ju stå ut med.

  • Sand mellan tårna says:

   Tänk på mig då som också har semester nu och inte vill ha massa sol och värme. Jag får ju bara det jag önskar 🙂
   Inte mitt fel att ni önskar fel väder 😉 Vädergudarna står på min sida 😀

Kommentera