Det sista igår och första idag

Det sista som mötte min blick igår var denna vackra solnedgång på väg till flygplatsen. Kunde inte välja bara en bild så det fick bli alla…

Helt magiskt vackert!

Å det första som mötte min trötta blick idag var detta…

En ganska så blå himmel över Göteborg. Frisk klar luft och 16 grader.

Flyget igår gick smärtfritt. Jag och Alex fick säten bredvid varandra på var sin sida om mittgången men jag frågade två grabbar som skulle sitta bredvid Alex om vi kunde byta så vi fick sitta bredvid varandra och det var inga problem. Dom bytte direkt vilket vi var tacksamma för. Alex somnade så snart vi kommit upp i luften och var något svårväckt när vi landat. Han ville bara sova vidare. Själv lyckades jag faktiskt sova hyfsat, nästan hela resan. Vaknar varje gång man ”tappar huvudet”.

Kom väl i säng sen lite efter 4 (svensk tid) och somnade direkt. Sen har jag ju alltid svårt att sova efter en flygning. Vaknar efter bara några få timmar och kan inte somna om så jag är uppe. Alex och mamma sover.

Blir en dag av mycket kaffe och sen tidigt i säng ikväll. Bara att ta sig igenom dan.

This entry was posted in Flyger & Far. Bookmark the permalink.

10 Responses to Det sista igår och första idag

 1. nettan says:

  fixar han osv asig genom själva landningen utan o få ont i öronen? jag som väckte skurk inför landningen hem så han tugga tuggummi. inte för att det gjorde honom något han vill ju se den men jag var mest rädd för att han skulle vakna av örsprång annars,
  välkomna till svea dom lovar betydligt varmare än 16+ den närmaste veckan idag e väl en mellandag,

  • Sand mellan tårna says:

   Tack 🙂
   Nä, *pepper peppar* så brukar Alex inte ha ont av start och landning. Ibland kan han känna av det i öronen och han brukar tugga tuggummi sen har han lärt sig hålla för näsan och blåsa ut när det slår lock så det är inga problem. Värre är det nog för mig som får såna lock så jag blir döv 😉

 2. Sita says:

  God morgon. Välkomna till Svea Rike igen. Hoppas ni får fint väder. Här är mulet idag. Kramar

 3. åh underbara göteborg, vilken hemlängtan jag fick nu!!!

 4. Härlig solnedgång som avslut var nog inga fel =)
  Och sval luft klagar du nog inte heller på =)
  Det är inte lätt att sova på flyg :p jag håller med dej att man vaknar när man tappar huvudet =))
  Denna resa som jag ska göra i höst hoppas jag att jag kommer sova mer än ca 2 timmar på 1½ dygn… det är lite jobbigt när man har svårt att sova när man är framme …
  Ha det så bra här i SVEA..
  Kram M

 5. Hebbe says:

  Hej du,,ja denna vackra syn vaknar du gärna till tror jag..Ha en skön semester ..Kramen.

 6. Karin says:

  Å vad underbara foto:)

 7. Pia says:

  ser najs ut med lite sverige bilder..vill med va där men får gott och väl vänta till julen när vi alla kan åka:) Ha det så mysigt nu i Sve och kroatien, syns om ngn vecka när ni kommit hit igen:)

 8. Lena says:

  Så fina bilder….erkänner jag längtar dit även om det är fint här i Svea också! Ha en bra resa till Kroatien ! Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Tack 🙂
   Ja Sverige är underbart fint på sommaren men en sån solnedgång där solen är så stor och röd som en tomat ser man inte.
   Har ni några planer på att åka ner i år?
   Ha det gott du med!

Kommentera