Attjo!!

Det var så kallt på planet och trots att jag och Alex kurade in oss under filten vi hade med frös jag. Dels för att det var kallt, dels bidrog nog tröttheten. Kände redan då hur det började killa i näsan och jag började nysa. Idag har jag världens kill i näsan, den smårinner och jag nyser titt som tätt. Ingen feber eller halsont så förhoppningsvis går det över fort och blir inget mer av det men oj oj…Stackars mig just nu…

Ska kura ner mig i soffan bredvid Alex som sov till över 11 (svensk tid). Läsa lite skvaller mellan nysattackerna och kanske slumra en stund. Kill i näsan och grus i ögonen. Känner mig som en hel karl…Stackars mig…

This entry was posted in Allt & Inget, Inte alltid roligt, Sverige. Bookmark the permalink.

5 Responses to Attjo!!

  1. Sita says:

    Hoppas det går över fort nu. Mitt ben är som igår. Kramar

  2. Catarina says:

    Hoppas det går över fort – men det gör det säkert. Ha det så gott nu 🙂

  3. Chris says:

    God bedring Karina 🙂

Kommentera