Frisören

Idag tänkte jag gå till min frisör och se om han har tid att klippa mig. Måste verkligen klippa håret, ser ut som ett vildvuxet troll i huvudet. Skulle gjort det direkt vi kom hit igen men det har (är) varit så varmt och jag har haft noll energi till det sen har det alltid funnits massa annat att göra men vill få det gjort innan vi åker så idag måste jag få det gjort.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

3 Responses to Frisören

 1. catrin says:

  O vad roligt att du är tillbaka i bloggvärlden. Det har varit tomt för flera av er bloggare från alanya slutatde ju ganska samtidigt. Alex verkar gilla livet där oxå o vuxet har han gjort. Ha det skönt i värmen nu, här är det regn idag. Kommer ni stanna i alanya eller är det lång semester?

  • Sand mellan tårna says:

   Hej!
   Roligt att du kikar in igen 😀
   Blogglusten går upp och ner så ibland får den vila.
   Vi är tillbaka för att stanna.
   Ha det gott i regnet 😉

 2. Fina Frun says:

  Lycka till med håret då! Skönt att ha en fast frisör som man är nöjd med (?) jag letar fortfarande…

  Kram/Fina Frun

Kommentera