Pust så varmt

Idag har det varit nästan olidligt varmt t om på stranden där vi var med Joanne och Senay samt Sehra, klasskompis till Alex och Senay samt Sehras syster Zeynep som är 16-17 nåt och deras mamma. En underbar familj…

Zeynep, Alex Senay och Sehra

 

 

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

4 Responses to Pust så varmt

 1. Sita says:

  Tänk om det vore sååå här. Nej nu regnar det igen. Blä. Kram

 2. Veiken says:

  Du kan ju skicka några värmegrader hit, så får du några 18 graders luft! 🙂

 3. Pia F says:

  Ser sååååå skönt ut, här bara regnar det.

  • Sand mellan tårna says:

   Vi har helt ok väder här i Gbg faktiskt. Visst har det kommit regnskurar men det är ju varmt med 23-25 grader. I em hade vi riktigt fint och soligt, blev bra varmt i solen sen när vi kom hem kom en åskskur insvepande och på 2 sek var det varma stormvindar och kolsvart ute. Svepte dock förbi fort och nu är det hyfsat igen och fortfarande dryga 20 grader. Så vi klagar inte 😀

Kommentera