Satt fint!

Åh nu känner jag mig så ren och fräsch. Så härligt på hamammet även om vi tyckte dom var lite väl snabba vid skrubb och skum. Det var inte alls mycket folk där då vi var så tidiga och det var bara jag och Catarina inne vid skrubben just då så tid hade dom. Vi klagade direkt till han (vad han nu heter) som är lite halvboss där och har jobbat där i många år. Han sa direkt att vi skulle få göra om det men vi tackade nej. Hade ingen lust att bli skrubbade och skummade av dessa personer igen. Blev i alla fall ren för det kollade jag direkt genom att gnugga med handen på kroppen och hade det fortsatt komma av hud hade jag gjort om det men det gjorde det inte så jag hade blivit ren och det var ju syftet.

Massagen uppvägde dock den snabba skrubben. Helt ljuvligt underbar massage. Fick frågan om vi ville ha kvinna eller man och jag har ju alltid sagt att det inte spelar nån roll men kvinnorna är bättre, dom vågar ta i mer så vi bad om kvinnliga massörer och ja, hon tog i. Aj vad ont det gjorde ibland men åh så avslappnad jag känner mig nu. Hon gav rygg och axlar en rejäl genomgång vilket behövdes. Så skönt och det satt fint…

Efter hamam gick vi som vi oftast brukar till Tadim för en lunch och en iskall Efes öl. Satt fint det med…

Även Anna kom och lunchade med oss, en tjej jag lärt känna genom bloggen här och som jag träffat ett par gånger innan. Jätte trevligt, slog ihjäl några timmar där.

Hade lovat ringa Alex efter hamam för att se om han ville komma till Tadim och käka med oss men han hade knappt tid att prata med mig, än mindre äta lunch. Lekte för fullt på kontoret.

Gick dit senare och då satt Alex och kontorstjejens två barn där och käkade.

Dom barnen är på kontoret med sin mamma nästan varje dag nu under sommaren och Alex gillar att leka med killen.

Så inte fick jag med mig honom hem heller utan han skulle stanna kvar.

Gulliga Anna hade även med sig en massa dvd filmer till mig. En glad överraskning så nu har jag massa bra filmer att kolla på framöver…

This entry was posted in Äta ute/Fika, Lyxhustruliv, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

2 Responses to Satt fint!

 1. Underbart med hamam =)
  Ren och fresh efteråt =))
  Kul att Alex har kompisar både här och där…
  Ha det bäst.
  Kram

 2. Sita says:

  Ingen risk att du blir utan något att titta på. Kramar

Kommentera