Aquapark

Oj vad dom har åkt rutschkanor Alex och Joakim. Dom hade nog kunnat åka 1000 gånger till om det inte var för att trapporna upp tog halvt död på dom. Att springa i dom är ingen barnlek.

YouTube Preview Image

Tror dom är nöjda med dagen (nu spelar dom wii på Alex rum). Själv åkte jag bara en gång. Hade gärna åkt mer, tycker det är super kul men har man linser är poolvatten ingen hit. Linserna snurrar i ögonen, viker sig och det känns som dom ska hoppa ut så att plumsa ner i vattnet med huvudet före är inget kul för linsögon. Kommer ihåg förra året när vi var på både stora och lilla aquapark hur mina linser och ögon blev helt konstiga efter allt åkande. Så jag tittade mest på idag.

Såg ett par mindre roliga saker. Vi satt i vågpoolen och väntade på att den skulle starta, något den inte gjorde på hela dan (dåligt) när en mamma och pappa kommer utspringande i vattnet, pappan slänger sig i med kläderna på och jag ser hur han sliter upp sitt barn. Då höll han på att drunkna, hade kommit för långt ut på det djupa och hade inga armpuffar. Läskigt! Det var så mycket folk där just då men ingen såg något, pojken var typ rakt framför oss men ingen av oss såg nåt heller. Där ser man hur lätt en olycka kan hända. Man tycker när man hör om sånt att konstigt inget såg något men alla är så upptagna med sitt. Det gick iaf bra och efter det blåste mamman upp hans armpuffar.

Sen såg jag ett litet barn, inte äldre än 2 år hamna under en 8-9 åring i en rutschkana, bang sa det när hon slog huvudet i rutschkanan sen satt hon fast under den stora som inte kunde ta sig upp så snabbt. Pappan var dock framme fort och rykte in.

Störde oss även på visselpipsgubbarna. Dom som jobbar vid rutschkanorna och visslar på folk så att dom ska flytta sig. Jätte bra att dom finns för inte alla fattar att när dom hamnat i vattnet ska dom snabbt flytta sig så dom inte får näste man över sig men dessa gubbar måste älska sina visselpipor. Flera gånger hände det att han blåste och viftade med armarna innan folk ens hunnit landa i vattnet så skulle dom typ flytta sig.

En bra dag har det iaf varit och innan vi gick hem blev det en lunch på Tadim!

This entry was posted in Filmklipp, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

4 Responses to Aquapark

 1. Zandra says:

  Tack så jätte mycket 🙂

 2. Chris says:

  HEJ HEJ og HEJ !!!!!!

  Gud hvor jeg har savnet å lese din blogg Karina,har også sendt deg mail for lenge siden nå. Har ikke tittet inn på din blogg på lenge heller,siden du fikk password….trodde ikke du kom til å åpne den igjen:( Men idag så tenkte jeg at jeg fikk titte inn….og jammen hadde du ikke startet igjen med åpen blogg. Nå ble jeg glad,og skal lese nedover her.Håper alt er bra med deg og Alex.

  Kram !! 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Hej Chris!
   Va glad jag blir att ”se” dig här igen. Jo nu har jag öppnat bloggen igen. Stängde ner den när jag inte bloggade.
   Hoppas allt är bra med dig också.
   Kram Kram 😀

 3. Yvonne says:

  Vilken tur att pappan fick tag i sitt barn.Vad duktig Alex är att simma..Kram!

Kommentera