Idag…

…var vi först på stranden.

Där madrassurfade Alex lite. Annars dök Alex och Joakim mest idag. Alex har två uppsättningar cyklop och snorkel så jag såg inte mycket av dom då dom höll sig mest under vattenytan.

Jag höll till i vattenbrynet.

Lite sjögräskastning mot två tyska pojkar hann dom också med.

Efter stranden blev det snabbt hem för en dusch sen samla krafter för att först gå till Bim och handla Alex juice, bara dom som har den sen Migros för att köpa den färska mjölken. Vi mellanlandade på kontoret där vi kom så lägligt precis när dom skulle beställa mat så då fick vi det också sen fick jag agera privatchaufför år kontorskillen för att besöka en del bolag och lämna fakturor. Så man kan väl säga att jag jobbat lite idag *damdidam*…

Nu har jag iaf fått gjort det jag skulle och jag är hemma igen. Sitter under ac´n och har det så gott. Alex är kvar nere på kontoret. Får ev gå ner och hämta honom där senare då det nog inte finns någon som kan komma hem med honom. Nightsafari ikväll och då är det busy busy busy på kontoret innan det drar igång.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

7 Responses to Idag…

 1. Åh va underbart, önska jag hade lite närmare till havet. För varmt att vara kvar inne i stan sånna här dagar!

 2. Lena says:

  Inte för vi har så varmt som ni……men en helt fantastiskt em har det varit med sol och härlig värme och ja iallafall +20 grader i Unden…….Nu blir det grill och yepp en GT ber jag snällt om nu……..Ha det gott! Lena

  • Sand mellan tårna says:

   +20 låter ljuvligt 🙂 Hoppas det håller sig runt det när vi kommer till Sverige så vi får kyla av oss lite innan Kroatien.
   Ha en trevlig grillkväll 😀

 3. Sita says:

  Här uppe är det kallt om nätterna. I morse när jag kom ner var det 8+. Kram

 4. Härliga strandbilder vännen =)
  Ja det är bra märkligt att laddare till nästan identiska telefoner inte har passande laddare …
  Jag hade gärna velat ha en ”roligare” telefon, men just nu jag prioriterar några resor först och främst 😉
  Ha det så bra.
  Kram M

 5. Bettan/Caligo says:

  Visst är det skönt på stranden när man nästan är själv, inte så stora vågor och man hör havet.Vi brukar gå ner vid 8.30 och hem vid 11- 11.30 för att sen ligga vid poolen. Ha det bra, skoj att du jobbar i företaget. Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det är skönt men vid denna tiden på året är man sällan själv, tidigt på morgonen är turkarna där sen kommer turisterna och när dom börjar lämna vid 15 tiden kommer en ny rusch med turkar 🙂 Vi brukar vara nere mellan 10.30-11 tiden till 14 tiden ungefär. är inte så snabba på mornarna så att ens tänka tanken att vara nere 8.30 är kört för oss 😉
   Önskar dig också en fin dag, Kram Kram!

Kommentera