Frukost på sängen

Mamma, imorn vill jag ha frukost på sängen!

Det deklarerade min son tydligt innan han somnade igår kväll. Har jag tur har han glömt det när han vaknar. Dessutom har han lika svårt som mig för att äta direkt när han vaknat. Måste vara vaken 1-2 timmar först och så länge kan han nog inte ligga kvar i sängen och vänta på att magen ska börja kurra.

Vaknar till en solig och varm morgon. Termometern visar nästan 30 grader redan nu och klockan är inte ens 8. Blir till att ligga i vattnet hela dan. Ska ner på stranden med Joanne och Senay och säkert följer nog Joakim med oss också.

This entry was posted in Allt & Inget, Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

8 Responses to Frukost på sängen

 1. Yvonne says:

  Ni kan väl krypa ner i sängen igen och låtsas att ni precis har vaknat och ta med er frukostbrickan.Kram!

 2. Bettan/Caligo says:

  Har nu läst igenom och skrattat vad som hänt och sagts av Alex, vad får han allt ifrån? Jag ska sitta på balkongen och titta när du gasar förbi när vi blir lite äldre.Har nu bokat och nu är det bara att leta flygstol för oss men vi har ju ingen brådska än. Ha en bra dag. Kramis

  • Sand mellan tårna says:

   Haha ja jag undrar också vad han får allt ifrån men han ger mig många goa skratt så han får gärna fortsätta 🙂
   Är du inte farträdd får du gärna åka med mig 😀
   Flygstol finns alltid så avvakta ni så kan ni kanske göra riktigt klipp.
   Kram!

 3. Sita says:

  God morgon. Tror det är vinter snart här uppe. Hade bara 8 grader kl 7. Kram

 4. Du får gärna komma förbi med frukost på sängen här med, när du ändå är igång menar jag! 😛

 5. Catarina says:

  Frukost på sängen… hmmm, tjaaa…. det LÅTER ju alltid så mysigt, men ÄR ju faktiskt ganska bökigt… föredrar nog ändå min frukost på balkongen 😉

  • Sand mellan tårna says:

   Håller med dig, det låter mysigare än vad det är. Han hade inte glömt men när jag frågade vad han ville ha då var svaret…apelsinjuice Inget annat så det var väl ok 😀

 6. Fina Frun says:

  Men hallå där! Dig har jag inte kunnat besöka på eeeevigheter. Bloggenhar varit lösenordskyddad?
  Hoppas att allt är bra med er! Är ni tillbaka i Turkiet? Har en massa läsning att ta igen…

  Stor Kram/Fina Frun

Kommentera