Ny leksak till mig

Som ni kanske läste i några inlägg längre ner fick jag en ny telefon och Alex norpade min gamla. Jag hade sagt till Hasan att jag ville ha en Blackberry (vill inte ha en touch phone då jag hört mest negativt om dom) och jag fick en typ av Blackberry, en Nokia blackberry modell som iofs var lätt och bra att använda men jag vill ju ha äkta vara. Härom dan sa han att en av chaufförerna behövde ny telefon så han kan köpa min nokia så får jag en ny. Något jag fick idag. Var med själv och valde, bäst så…bara så att det blir rätt menar jag.

Så här är min nya leksak…

…sitter och försöker klura ut alla funktioner nu.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

7 Responses to Ny leksak till mig

 1. åh vill me ha!!! Berätta vad du tycker när du klurat ut den!

  Fick en ny mobil i höstas, en touch screen, som redan har slutat fungera. Även teos pappa som hade en likadan har också lagt av så du gjorde ett bra val.

 2. Yvonne says:

  Den ser komplocerad ut! Men du klurar nog ut det..Kram!

 3. Pia F says:

  Jag har exakt samma jobbetelefon. Den är bra, nästan mer som en minidator.

 4. Alltid kul med nya leksaker =)
  Ha det så bra.
  Kram M

 5. attis says:

  Hejsan. Det var ett tag sedan. Skojsigt med en ny telefon. Hoppas allt är bra med dej och de dina. Ha det gott.
  Kramen

 6. Fina Frun says:

  Rätt ska vara rätt ;D

Kommentera