Många bad…

…blev det idag för min del. Antingen badade jag eller så låg jag i vattenbrynet mest hela tiden. satt jag uppe på handduken tog det inte många sekunder förrän jag var nere i vattnet igen. Pust, nästan 40 grader här nu. Alex och Joakim var inte helt oväntat i vattnet hela tiden dom timmarna vi var nere. Bara uppe när dom skulle köpa glass.

Inga stora vågor idag utan lugnt och stilla så Alex och Joakim roade sig med att stå på händer under vattnet och dyka efter stenar.

Alex har blivit jätte duktig på att vara under vattnet länge. Ibland så länge så jag börjar bli orolig och undrar om han ska komma upp alls.

Efter 3 timmar tyckte jag det räckte med strandliv och vi begav oss hemåt. Joakim stack bara hem för att duscha och byta kläder sen kom han hit igen. Nu spelar han och Alex wii inne på Alex rum. Själv ska jag samla energi för för att göra Mercimek Köfte.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

4 Responses to Många bad…

 1. Pia says:

  härligt det ser ut, önskar man hade energi att haka på till beachen men nu känns allt bara tungt med magen och svettigt så stranden lockar inte ett dugg tyvärr..:( gött d lät med ”köfte”..har funderat i flera dgr här nu att jag ska också göra några men inte kommit dit än:P..

 2. kaffehörnan says:

  Hej hopp
  Vilket vackert och klart vatten
  Ha en fin kväll

 3. Pia F says:

  Kan man vara någon annan stans än i vattnet när det är så varmt?????

Kommentera