Ljuvligt

Var på stranden (jo, det är sant) med Jo och Senay idag och det var så skönt första timmarna. Helmolnigt och friska vindar. Underbart! Sen började det klarna upp och det tog inte mer än 30 min så var det klarblå himmel och hett hett hett…

Grå himmel…

…hindrade inte folk från att inta stranden.

Alex provar sin nya surfbräda

Glass måste man äta i värmen, minst två om dan.

Efter stranden blev det hem en snabb sväng för att duscha och byta kläder sen iväg för matshopping. Vår kyl och frys har ekat tomt länge nu, bara haft lite basic varor hemma. Ingen matlust i värmen och bara tanken på att ställa sig och laga mat trots ac får mig att svettas så det har blivit mycket äta ute och take away men hur smidigt och gott det än är blir det trist efter ett tag och man vill ha hemlagat så nu har jag shoppat och fyllt kyl,frys och skåp på både höjden och bredden.  Pannbiff med sting står på menyn hemma hos oss idag.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

7 Responses to Ljuvligt

 1. Sita says:

  Det låter jättegott. Vad har du i dom biffarna. Kram

 2. Veiken says:

  Det är så härligt att se dina bilder igen…… hur länge stannar ni därnere?
  Vi hade också heta pannbiffar idag, men med ett lite annorlunda recept 🙂

 3. Pia F says:

  Alex och Senay är så söta ihop.Hon måste vara glad att Alex är tillbaka?

  • Sand mellan tårna says:

   Ja Piff & Puff håller ihop 🙂 Ja, dom är båda glada att vara tillsammans igen och Senay hade sagt igår till sin mamma att hon ska gifta sig med Alex (har hon sagt förr också) 🙂 men idag ville hon inte kännas vid det utan då sa hon att hon inte sagt det utan det är Mina (hennes granne) som ska gifta sig med honom 😉 Söta dom är barn…

 4. Pia F says:

  Det gäller att vara rädd om sina barndomskompisar, men man behöver kanske inte gifta sig. kanske det Senay har insett. 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Haha nä, dom två kommer nog aldrig gifta sig, är mer som syskon men man vet aldrig… 🙂

Kommentera