Bara jag och Lizzy vakna

Somnar man själv vi 20.30 efter sagoläsning för sonen…ja då vaknar man innan tuppen. Bara jag och Lizzy som är vakna. Lizzy är vår nya inneboende. En söt liten ödla som jag upptäckte natten vi kom hem från nightsafarin. Kom in i köket och när jag tände lampan ser jag något på diskbänken som börjar kila runt och sen försvinna ner bakom diskmaskinen.

När jag kommer upp nu vid halv 7 och går in i köket för att göra en kaffe är Lizzy på diskbänken igen men hon/han är fortfarande lite blyg och kilar undan så fort man kommer i närheten. Att försöka ta en bild på henne/honom är inte att tänka på men kanske mjuknar han/hon upp en dag och låter sig fotograferas.

Lizzy får gärna bo här. Små söta ödlor har jag inget emot, dom håller myggen borta och gör ingen skada. En stor läbbig spindel däremot hade jag jagat till döds.

Sval och skön morgon (25,8 grader) med härliga vindar…

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

3 Responses to Bara jag och Lizzy vakna

 1. fenixmona says:

  Godmorgon! Låter gott med sol och vind, misstänker att det ändå blir ganska varmt under dagen. Spindlar är inte heller mina favoriter…Kramiz!!

 2. Pia F says:

  De är rätt söta de små ödlorna. Ni får nog en rätt varm dag, det stod 40 grader i Antalya i tidningen idag.

  • Sand mellan tårna says:

   ja, dom små vita har jag inget emot men dom stora grå är inte lika söta.
   Pust, så varmt…ja nog har det varit klibbigt och hett men inte 40 grader…kan jag inte tro men media ska ju alltid överdriva 😉

Kommentera