Kandelor

Igår kväll var vi några svensktjejer på Kandelor och käkade den goda buffén dom har där. Lika god som alltid så efter att ha tryckt i sig mer än vad som egentligen fick plats blev man försatt i den alltid förekommande Kandelor koman och hade vissa problem att ta sig hem.

Portion 1

Bitte, Catarina, Elisabeth, Hanna med lilla Mina sovandes i vagnen, Katrin och Alex. Med var också lilla Maya såklart och Annette.

Alex ville först inte följa med utan skulle stanna med pappa på kontoret. Jag gick förbi där innan jag gick för att möta tjejerna och Alex satt och spelade dataspel med en av sina kusiner som är här nu. Trodde han var nöjd och glad men frågade om han fick följa med mig. Såklart han fick…då hade ju den lille mammagrisen varit med pappa och farbrödrar hela em och saknade mamma.

Placerade medvetet honom och Maya på varsin sida om bordet då dom kan tjafsa värre än ett gammalt gift par. Alex älskar att retas med henne och dom kan kivas och hålla på så man blir helt matt men igår var det inga problem. Dom lekte så bra i lekparken som finns bredvid stället. Dummare är dom inte än att dom förstår att finns det inget bättre så tar man man det som finns.

God morgon från mig. Stor herre är redan iväg och liten snusar fortfarande gott.

This entry was posted in Äta ute/Fika, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kandelor

 1. Mamma says:

  God Morgon!
  Mums säger jag bara! Är Kandelor fortfarande lika billigt? I så fall får man verkligen valuta för pengarna. Mycket mat och god mat!
  Ha en riktigt bra dag, vad du/ni nu ska göra.
  Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja lika billigt eller det har gått upp till 12 lira, var ju 10 förra året men helt klart prisvärt med tanke på all mat man får.
   Blir nog en hemmadag. Länge sedan Alex lekte med Umut så vi ska nog hämta honom senare så dom får leka. Alex vaknade nästan nyss, tröttfisen 😉
   Puss o Kram!

 2. Pia F says:

  Låter gott, var ligger Kandelor?

  • Sand mellan tårna says:

   Kandelor är ett hotell som ligger…puh, hur ska jag förklara det…hm… Vet du var rest Tropical ligger på Kleopatrasidan? in vid den ligger det iaf. Om man står vid Kale market och går mot Antalya hållet så tar man 2a el 3e gatan in till höger och sen 2a igen till vänster så ligger det där. Usch, svårt att förklara, vet inte vad som ligger i närheten mer än tropical.

Kommentera