Lite smidigare

Känner jag mig idag än igår. Vaknade förrgår morse av att jag hade ont i höger axel/nacke området. Inte helt ovanligt att jag vaknar av att jag har det. Har en förmåga att i sömnen knöla till kuddarna så jag får den mest konstiga sovställning och får då ont i nacken/axeln.

Det brukar gå över på nån dag och även fast jag har ont hondrar det mig inte från att göra saker så inte heller i förrgår. På natten till igår sen däremot. Hjälp vad ont jag hade, kunde knappt vända mig och igår på dan kände jag mig helt handikappad men då jag är en sån som avskyr att ha ont, blir irriterad när nåt hindrar mig från att göra det jag vill låtsas jag liksom inte om att det finns utan kör på.

Vi gjorde chokladkolor, tvättade, pysslade och pusslade…Det enda jag höll mig ifrån mest heöa dan var datorn för är det nåt man kan få ont i axlar/nacke av så är det datorn. Även fast jag inte tyckte vi gjorde så ansträngande saker så började det göra mer och mer ont ju längre dan gick. Till slut gjorde det så ont så jag kunde inte lyfta armen, värkte långt ner i armen. Då kröp vi ner i soffan under en filt och kollade på en mysig jul film ”Tomtetass och jakten på julen”.

Mamma hade köpt med sig voltarensalva hem som hon smörjde in och det är ju smärtlindrande och lindrade lite. Fick smörj en gång till innan jag la mig och inatt har jag sovit bra. Slängde bort ena kudden!

Har fortfarande lite ont idag men lite smörj och inga häftiga akrobatiska övningar så ska det nog gå bort. Ska iväg en sväng och shoppa lite att lägga i Tomtens säckar (Vi lägger inte under nån gran hos mormor).

I kalendern då…i förrgår var det…

Tre dinosauriestämplat, lim och plåster

Igår…

Jätte roliga och söta ballonger som man kan klistra ansikten på och sätta händer fötter. Det pysslade vi med länge.

Ska kila in och hälsa på hos er men ser ni mig inte här eller hos er framöver är det för att jag har lite jullov.

God morgon!

This entry was posted in Högtider, Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

14 Responses to Lite smidigare

 1. Hebbe says:

  Mors,,Fy inte ska man ha ont nu,,föresten inte sedan heller..Hoppas du blir av med värken fort nog..Ta den julledighet du behöver,,Blir det julafton hos din mormor även i år? Haé Kram.

 2. Sita says:

  God morgon. Hoppas värken går över snart. Inte kul att ha det, annars får du söka för det. Klappar ska vi köpa på måndag, gubben o jag åker till Örebro då. Kramar

  • Sand mellan tårna says:

   Nej då…här ska inte behöva uppsökas nån läkare. Du vet foten som svullnade bara så där och bara sådär vips så var det ju borta igen. Blir nog samma med detta 🙂

 3. Stattinskan says:

  Ja, det är inget vidare att ha värk men du får hoppas att salvan hjälper så du slipper uppsöka läkare!
  Jag är också lite slö med bloggen nu – och det känns faktiskt ganska skönt!
  Kramar

 4. Hebbe says:

  Oki,mysigt att samlas hos mormor..Nej Snoozarna firar jul med mormor och morfar i år,,Haé Kram.

 5. Anna says:

  Ha en underbar julledighet men du måste vara rädd om dig så du inte får mer ont!! Det är ju halt som attan här när man är ute och då spänner du dig ännu mer kan jag tänka mig!! Smörj och smörj och håll dig varm och njut!!!! Kram på er!

  • Sand mellan tårna says:

   Känns mycket bättre idag så imorn är det förhoppningsvis borta. Får ju detta ganska ofta för att jag knölar kuddarna i sömnen och ligger sen väldigt konstigt.
   Kram på dig med!

 6. Ama de casa says:

  Jag sover också med nacken in vinkel emellanåt och får jättelätt nackspärr… Hoppas din går över fort!

  Ha ett riktigt skönt jullov nu då 🙂

 7. Helene says:

  Ha ett skönt jul-lov = ))
  Kram Helene.

 8. Roggan says:

  Det är inget vidare att ha ont. Ta det lugnt nu.

 9. Inte kul sånt där. Du får försöka med lite uppvärming när du stiger upp så kanske det lättar lite.

 10. goood jul 😛
  hahah sicka skojjiga ballonger! kul med adventspresenter sådär. hihi!

 11. Marie-Louise says:

  Hoppas du mår bättre i kroppen snart.
  Vilka mysiga presenter 🙂

Kommentera