Nu är vi här!!

Kom igår em runt 13 tiden men bloggen var inte prio ett. Så himla mysigt att vara här. Trötta som få igår när vi kom, hade ju varit vakna sen 03.30 men med mammas/mormors mat i magen fick vi energi och begav oss ut och lekte i snön. Alex älskade det och hade så roligt (jag med för den delen). Vi gjorde en snögubbe men den tippade. Vi får öva mer. Idag kanske men just nu är det -5 grader så det är väl ingen bra kramsnö, igår va det +2. Aja…snön lär väl vara kvar ett tag och vi med så vi ska nog hinna umgås.

Sitter nu i mammas kök och dricker kaffe. Jag är den enda som är vaken och uppe, det är tyst och ute är det svart men jag myser här i ljuset av adventsljusstakarna. Kom inte i säng så tidigt igår, jag och mamma satt och pratade och kollade tv och borde väl sova mer men jag vaknade av att jag hade så snablars ont i halsen. Oh no tänkte jag, inte bli sjuk nu det första när vi kommer men efter bara en halv mugg kaffe så känns det redan mycket bättre så  jag håller tummarna att det inte blir något mer av det.

Önskar alla en trevlig 3e advent och god morgon!

This entry was posted in Sverige. Bookmark the permalink.

11 Responses to Nu är vi här!!

 1. Sita says:

  God morgon o välkomna till Sverige. Här är det kallt o ingen kramsnö. Vi hade -12.7 när jag kom ner. Ska till lilla Thea på 1 års kalas idag. Kramar

 2. Monika says:

  Det låter kallt men härligt! Hoppas verkligen att ni kommer att spendera en underbar jul där! Här är det kallt som attan nu, som du vet. Regnblandat hagel! Stack iväg inatt o köpte färskt bröd utifall att det skulle regna på morgonen! Nu är det inget regn, mot havet lyser himlen blå! Men det är kallt!

  Ha det gott!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det är underbart att vara här och -5 är inte så farligt. Bra kläder så klarar man sig och här är det ju varmt och gott inne. Inte som i Turkiet där det på vintern kan bli som att bo i ett kylskåp, särskilt badrummen 😉
   Ha en bra dag!

 3. Anna says:

  Solen skiner på oss idag, härligt!! Hoppas att ni njuter av era veckor här!!! Kram

 4. Pia F says:

  Så skönt att ni landat och att allt gick bra. Hoppas att det onda i halsen släpper. Nu får ni njuta av snön och ut och härja, hos oss har nästan all snöregnat bort, men jag håller tummarna för en vit jul. Sen kan det var nog.

  • Sand mellan tårna says:

   Har varit ute en sväng redan. Alex ville ut så fort han vaknat men då hade det knappt hunnit ljusna men så fort det gjort det stack vi ut 🙂

 5. Bettan/Caligo says:

  Välkommen till ett vintervitt Sverige.
  Kramis

 6. Ama de casa says:

  Då var vi i samma land en timme ungefär – vårt plan åkte klockan 14 🙂

  Konstig proriteringsordning du har, förresten 😉

 7. Marie-Louise says:

  Vad mysigt för Alex med snö nu när ni är här 🙂 och ja den ligger nog kvar ett tag till.

Kommentera