Vem vet mest?

Ni vet det där programmet som går på svt efter Bolibompa? Alex älskar det säger han…

Både igår och i förrgår slumrade han till på skolbussen på väg hem. Denna 20 min powernap gör att han sen har energi för en hel skolklass på kvällen och har inte kunnat lägga sig direkt efter Bolibompa som han brukar så han har fått vara uppe lite längre.

I förrgår när Bolibompa var slut och ”Vem vet mest” började skulle jag byta kanal men Alex sa nej. Han ville se sa han (har sett det några gånger förr) . Han satt och målade och kikade då och då på tv´n. Nästan vid varje fråga som ställdes och svar som gavs, oavsett om dom tävlande svarade rätt eller fel sa Alex…Det visste jag!

Igår efter Bolibompa hör han signaturmelodin till ”Vem vet mest” och utbrister…Åhhhh, detta äääälskar jag! Även igår talade han om att han kunde alla svaren….

Sen gick han iväg och gjorde något och kommer tillbaka in i vardagsrummet. Han ställer sig bredvid mig som sitter i ena soffan och är på väg att be mig hämta något. Han säger…Mamma, jag vill ha… men så kommer han på sig själv…han står ju faktiskt upp och jag sitter ner så bästa hade ju varit om han hämtade det där han ville ha själv.

Men nä…bättre om mamma gör det så han sätter sig snabbt i andra soffan och säger…

Åhhh…jag har precis satt mig…Kan inte du hämta….

 

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

14 Responses to Vem vet mest?

 1. Mamma says:

  Hahaha – han är smart!

 2. Roggan says:

  Klart han kan de lätta svaren, kan även jag och korsar fingrarna.

 3. Ja det programmet älskar jag också. Man lär sig så mycket viktigt och oviktigt. Han är smart din son.

 4. Ama de casa says:

  Jamen då kan han ju sluta skolan då om han redan vet allt 😉

 5. Liza says:

  har du svenska kanaler där nere ? HUr isåfall?

 6. Katrin says:

  Hahahaaaaaa…..
  Han e för rolig den gode Alex 😉

 7. Pia F says:

  Han är en riktig kluring!

 8. Hebbe says:

  Ha Ha,han var ganska snabb att skaffa sig en Piga..Haé Kram.

 9. Fina Frun says:

  Hahaha vilken liten latmask 😉

Kommentera