I Paket nr 6…

…hittar vi idag…

Nån pysslig sak som man häller vatten i sen ska man trycka på knappen och få i små bollar i en basketkorg. Kanske en bra flygplanssyssla.

Igår kväll kom det in ett riktigt oväder här. Hörde hur det började åska och dundra rejält. Går ut på balkongen för att ta in tvätten och känner när jag tar tag i en tröja…aj mitt finger. Kollar på mitt finger och där sitter en tagg, stor som en tandpetare (ok, jag överdriver lite) och på golvet ligger en fet geting. Den låg där och sprattlade men så fort jag fått ut taggen och tagit mig ett snack med den var den mer platt, lite mosig sådär. Den dunkade i mitt finger som om någon stod och slog med en slägga men det gick över på nån timme och idag känns inget.

Ovädret kom och det åskade, blixtrade så hela lägenheten lystes upp och sen kom det ösregn som heter duga. Trodde man skulle få se en grå himmel idag när man steg upp men icke. Den är klarblå, dock är det kyligare i luften ute, bara 14,8 just nu. Inne är det dock varmt och skönt. Vi sover med våra öppna fönster och går i t-shirt men har hört av flera som bor här att dom fått köra ac (på värme då) flera nätter/kvällar men inte vi. Tror vi har dundertätat i denna lägenheten. Skönt!

God morgon!

This entry was posted in Högtider, Inte alltid roligt, Väder. Bookmark the permalink.

12 Responses to I Paket nr 6…

 1. Sita says:

  God morgon. Skönt att han fått något att göra på planet. Nu är det inte en vecka kvar. Ha en skön dag, o du passa dej för fler getingar. Kram

 2. Hebbe says:

  Mors,,aj som f-n,det var en elak en..Ja det kanske var lite för klurigt,kom bara ett svar.Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Nors,,Ja det var gott,,som du kanske märkt,så undviker jag kolhydrater,äter ogärna sådant som växer under jord..Haé Kram.

 4. Hebbe says:

  Ja nu har graderna både dina och mina krupit nämare nollan.Nu ska jag fixa frukost,,steker ett ägg och lite bacon….Haé Kram

 5. Fina Frun says:

  god morgon på dig, vännen! när mina barn var yngre så gjorde jag också paketkalendrar, men det blev svårare och svårare med åren, att hitta 48 små saker. Fast nu när jag ser Alex som blir jag lite sentimental och undrar om jag inte skulle ha fortsatt ändå.

 6. Roggan says:

  Såna hade mina grabbar när de var små, fast de var mycket mindre.

 7. Pia says:

  usch för fingret..hoppas den blir kry snart då:P…skönt med era nya fönster i hela lgh:en..vi har ju några rum som fortfarande har dom gamla(fula träfärgade) fönster o fyy så kalla dom är på vinteråret men vi ska väl så småningom byta ut dom med mot dom nyare..

 8. Vilket roligt spel, är lika nyfiken varje morgon och se vad som finns i paketet 😉 Men kanske inte så bra att ha med på planet eftersom man inte får ha med flytande vätska i mer än 100 ml(?)…
  Ser där du fick ditt åsk och regnoväder…! 🙂 Snart får du komma hem till massa snö, för här har snöat mer imorse! 😀

 9. Pia F says:

  Fiffigt spel, kan nog sysselsätta honom ett bra tag. Vad skönt att ni har det varmt och gott i er nya lägenhet. Det är inte skönt att frysa, och husen i Turkiet är inte byggda för kyla.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja, jag tänkte på flyget. Vi brukar ju flyga natt så då sover han alltid men nu blir det dag så när han tröttnat på nintendo och att kolla dvd kanske detta kan sysselsätta en stund. Gäller att ladda med pyssel på dagflyg. Vet ju själv hur utråkad man lätt blir.

 10. Ama de casa says:

  Klumpigt av dig att ta mitt på getingen! Eller förlåt, stackars dig, skulle det vara 🙂

Kommentera