Myggbiten

Igår ser jag en mygga på väggen i sovrummet. Ha du din j*kel ska inte bli långvarig tänkte jag. Hämtade en bit papper och nypsade den. Blodigt blev pappret så den hade bititgt någon men ingen av oss har någonstans det kliar.

Åh vad skönt att få sova nu utan att vakna av störande myggsurr men precis efter jag släckt lampan igår kväll hör jag runt huvudet *bzzzz bzzz bzzzz*.

Mäh?? Jag slog ju ihjäl den? Hur många har vi egentligen? Verkar som dom flyger in genom fönstrena som vi fortfarande har öppna i sovrummen. Denna som var inatt har bitit mig iaf för jag har ett kliande myggbett på armen. Ska försöka fånga den rackarn sen. Kommer bli värsta blodbadet i vårt sovrum om det fortsätter så här.

I förra bostaden hade vi inga mygg. Kanske 3 på ett år. Här har vi haft 3 på en vecka. Borde varit tvärtom. Här är mindre grönt än det var där uppe, här är mer centrum och där uppe var det mer landet.  Stadsmygg?!

God morgon från ett soligt Alanya!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

15 Responses to Myggbiten

 1. Bettan/Caligo says:

  Godmorgon!
  Vet hur det känns med myggbett,har bara fått nån gång när vi varit i Alanya men kliar gör dom. Här blir det en myggfri dag -10 och strålande sol är det lovat.
  Kramis

 2. Hebbe says:

  Mors,,aj som f-n,,du får sätta upp en skylt på fönstren,,Gentlemen,,så vänder tjejmyggorna,så problemet ur världen..Haé.Kram.

 3. Sita says:

  God morgon. Här har vi massor med mygg på sommaren. Nu är det myggfritt när det är -13.4 grader. Kram

 4. Lisbeth says:

  Morron! Ja, här finns då inga mygg……Kallt o blåsigt=( Ska strax gå med Wilma till skolan, det blir till att ta på sig massor av kläder….. Ha en riktigt bra dag. Kram

 5. Hahaha ja vi har inte heller nåt grönt och bor också i betongen men här har vi dom förbaskade myggen ändå. Hade en såndär myggdödare man sätter i kontaktuttaget, funkade perfekt i sommras fick inga mygbet alls. Men ställde undan den när den inte så långvariga kylan kom i början på oktober. För en vecka sedan hade myggen kommit tillbaka och jag fick fem, jag får stora bulor och kliar så in i helsike. Theo gillar dom inte och han får små prickar som inte ens kliar…fusk! 😛

 6. Stattinskan says:

  … det är inte sandloppor då ;-D Känns jättetokigt att du skriver om myggor, framförallt när jag tittar ut i ett vintrigt landskap ;-D
  God morgon

 7. Carola says:

  mygg nu:) känns lite skoj för oss här hemma i snökaos.

  Hoppas allt är bra med er.
  stor kram

 8. Lena says:

  Garanterat myggfritt i Örebro, minus 12 grader burr! Men vi har fint vitt snötäcke och strålande sol , härligt det också! / Lena

 9. Roggan says:

  Så skönt att du fixa den till slut.

 10. Ama de casa says:

  Stadsmyggen är värstingarna, ilksom. Vi har dom här också…
  🙂

 11. Pia F says:

  Inte vidare trevligt med myggbett. Blir ofta rejält biten själv. Så bara på dom!!!!!!

Kommentera