3e omgången klar

2a omgången lussebullar har en strykande åtgång. Har iofs 4 påsar (av 8 el 9) kvar i frysen men dom lär gå åt innan helgen. Alex kompis Umut älskade dom lika mycket som Alex så dom två fick, under den korta stund dom var här hemma och lekte i sig 4-5 st var.

Då jag tänkt ha en liten adventsfika här hemma med några av svensktjejerna på söndag måste det ju finnas lussebullar så imorse bakade jag en omgång till så nu måste det räcka. Får sätta hänglås på frysen och ge bort nyckeln så ingen av oss kommer åt dom förrän helgen.

Har fått en bibba papper (11  A4 sidor) skrivna på engelska av en vän till Hasan som han vill ha översatt till svenska så jag har ingen brist på sysselsättning idag. Skulle fikat med en svensk tjej (bloggläsare) som bor här och som jag haft kontakt med bra länge men aldrig fått tillfälle att träffa. Nu bestämde vi idag men då har hon blivit anfallen av baskelusker  som gör att hon inte är helt piggelin så vi får skjuta på det men det passade ju egentligen bra. Då fick jag bakat både lussebullar, varit iväg och köpt sista paketet (den dan vi åker) till Alex paketkalender, tog en liten extra promenad i solen när jag ändå var ute och nu då sätta mig med översättningen.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

7 Responses to 3e omgången klar

 1. Roggan says:

  Då har du fullt upp att göra nu.

 2. Hebbe says:

  Hejsan,,ja gör så lås,skicka sen nyckeln till mig,,då om du har tur kan det ev,finnas några kvar..Ja vem gillar inte Sune,,har sett Sunes sommar,den var kul.Haé Kram.

 3. Ama de casa says:

  Slit och släp, alltså 🙂

 4. charlotte says:

  vad duktig du varit… i år bakar jag inga lussebullar. har inte haft orken o sen har jag ju flytten att tänka på

 5. Pia F says:

  Tur du har fler bullar i frysen. Jag menar att hårt arbete gör en hungrig, och du har lite slit framför dig med översättningen.

 6. Ja då har du ingen brist på sysselsättning i alla fall! Ha så skoj med det! 😛

Kommentera