Like the old days

Eller nästan iaf…

Har tillbringat hela dan med Joanne och Senay…

Skulle möta dom utanför Restaurang Filika kl 11.00 men då vi var lite tidiga och bor bara 1 minut därifrån gick vi in på museét en sväng…

Denna runda stenen rullade inte iväg utan att Alex kunde sitta på den. Han är inte butter, ska bara se cool ut.

Denna hjärtformade sten hittade Alex första gången när han var kanske 3 år och vi var där inne och promenerade. Varje gång vi är där ska vi titta på den.

På Rest. Filika hade Alex skola en familjedag (mellan 9.30-14.00) där föräldrar,barn och personal kunde umgås, äta brunchbuffé och ha trevligt samtidigt som detta evenemang gick i välgörenhetens tecken för behövande barn.

Strålande fint väder…

Många som kom.

Det bjöds på underhållning

Ballonger sålde dom till det nätta priset av 16 lira/st (80 sek). Alex valde en bilballong.

Senay ett hjärta med nån söt bild på. Rena rånet för ballongerna så vi sa till barnen att håll hårt i ballongerna för tappar ni dom flyger dom upp och vi får inte tag i dom och ni får inga nya.  Jag knöt Alex runt hans hand och den satt super bra. Sen var det säckhoppning och Alex ville vara med, jag knöt upp ballongen. Han ångrade sig och ville inte vara med, jag knöt fast ballongen igen men för löst. Den flög iväg och Alex blev så ledsen för han visste ju att han inte skulle få en ny men då det var mitt fel, jag som knöt för löst fick han en ny. Kunde inte neka honom då han blev så ledsen. Den nya finns dock kvar. Sitter i taket på hans rum.

Mammor hoppar säck

Dragtävling

Då barnen inte åt nåt där stannade vi bara ett par timmar sen gick vi till Tadim och käkade lunch. Efter det till strandlekparken där barnen mest lekte vid träningsredskapen.

Hade super trevligt och det va precis som på gamla dar då vi sågs och gick till lekparken, lunch på Tadim…Skillnaden nu var ju att det blev skolgrej oxå och annan lekpark men likväl en heldag tillsammans. Alex & Senay ses ju varje dag i skolan så för dom var det inget särskilt. Jag och Jo däremot har inte setts på över en månad så vi hade en del att ta igen.

This entry was posted in Alex skola, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

13 Responses to Like the old days

 1. Emma says:

  16 lia för EN ballong? Hoppas just det gick till behövande barn…

  • Sand mellan tårna says:

   Ja visst är det rena rånet och jag hoppas en hel del av det gick till välgörenheten. Dom vet att ta betalt men så finns det många föräldrar på Alex skola som har riktigt feta plånböcker men som sagt…går det till nåt bra är det värt det.

 2. Ama de casa says:

  Det var billiga ballonger det… På den tiden när jag jobbade som ballongblåsare så gav vi bort dom gratis 😉

 3. Vilken mysig dag och vilket varmt väder ni har haft idag! Underbart!
  Har du fått tänt ditt första adventsljus än?

 4. Roggan says:

  Vilket underbart väder och så din härliga bilder.

 5. Hebbe says:

  Hej du,,oj vilken härlig dag ni verkar ha haft,80 spänn,,hoppas pengarna går till något behjärtansvärt..Ja jag blev lite snopen när solen plötsligt kikade fram,,men fanken va det blev fort mörkt..Haé Kram.

 6. Hebbe says:

  Jo du,Grattis,det kommer fler bildgåtor framöver,,så var på alerten.Haé Kram.

 7. Hebbe says:

  Ja ananas passar ju så himla bra,till kassler,,Haé Kram.

 8. Sita says:

  Hur mycket är 16 lira? Här gav jag 80 kr för ballong till Thea när det var marknad. Nu har det äntligen slutat snöa, men kallt är det -12 grader. Kram

 9. Fenixmona says:

  Så härligt somrigt det ser ut! Det var ett fruktansvärt pris för ballongerna!! Kramiz

 10. Pia F says:

  Ser ut att vara en trevlig och skön dag! Alex och Senay ser alltid ut att ha så roligt ihop.

  • Sand mellan tårna says:

   Det var en mycket trevlig och skön dag. Barnen har alltid kul ihop även om dom kan kivas som tusan ibland men det är ju så med nära vänner.

Kommentera