Vilodag och foten update

Är väl vad söndagen ska vara och den börjar onekligen så. Jag vaknade ganska nyss och kl är 8.30 och är den enda som är vaken. Inte ens påfåglarna har vaknat. Har inte hört deras trumpetande iaf men som jag skrev igår störs man inte av det så som man gjorde med tuppen eller sopbilen.

Foten update: Onda borta… Kändes ju lite bättre efter att jag inte gått så mycket och tagit det lugnt ett par dar och igår kväll kände jag att jag kunde gå på hela foten utan att det gjorde super ont. Lite kändes det fortfarande men jag kunde vifta på tån något som var helt omöjligt innan antagligen pga svullnaden. Idag känns det helt bra, kan gå utan problem, lite lite svullet och ömt om jag trycker men inte när jag går. Skumt…undrar vad det var?

Nu är jag ist öm på utsidan av foten, kanten precis under lilltån, lilla knölen där vilket jag vet beror på att jag ju gått snett och lagt tyngden utåt när jag inte kunnat lägga den på trampdynan så det kommer väl gå över ganska snabbt nu.

God morgon från ett lite soldisigt 21,8 gradigt Alanya!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

11 Responses to Vilodag och foten update

 1. Åh,låter varmt och sköönt!kram

 2. charlotte says:

  halv 9 är sovmorgon. själv har jag varit upp sen fem.

 3. Sita says:

  Oj så varmt idag oxå. Ja jag längtar till värmen. Hoppas få en resa när jag snart fyller, dom tisslar o tasslar. Kramar

 4. Hebbe says:

  Mors,skönt att foten är OK igen..Nä inte en susning hade jag innan,,men trodde att MAN+AMA skulle vara skitenkelt att para ihop..Men icke sa nicke,kom bara 2 rätta svar.
  Ama de casa naturligtvis,(skam om hon bommat),,sen skånemaffian Yvonne och Claudia,,dom Googlade fram svaret,är jag 100 på…Ha en skön söndag i värmen.Kram.

 5. Yvonne says:

  Morn på dej! Hoppas att det snart går över i foten.Ja bäst är att svara enkelt och ärligt när barn frågar.Kram!

 6. Ama de casa says:

  Skönt att foten har gått till sig 🙂

 7. Gott att foten har blivit bättre iaf, slipper du gå till farbror doktorn! 😉

 8. Stattinskan says:

  Så himla skönt att foten känns bättre men jag tycker också att det är skumt att det inte syntes något

 9. Emma says:

  Försöka kan man ju alltid iaf 🙂

 10. Skönt att foten mår bättre.
  Njut av värmen, men det gör du nog =)
  Ha en härlig Söndag.
  Kram M

 11. Roggan says:

  Du skall tydligen inte få vara helt felfri.

Kommentera