1 vecka

Idag är det 1 vecka sedan vi flyttade in i nya lyan. Ikväll sitter vi i ett ombonat hem och myser (förra veckan bland flyttkartonger) eller vi och vi…jag. Jag och Hasan mötte tillsammans Alex vid bussen och när han såg pappa skulle han aboslut inte komma med upp utan direkt gå till kontoret. Han hade inte ens tid för klädbyte så i skoluniformen fick han gå men då vi skulle äta middag bara nån timme senare lät jag honom löpa i ganska trygg förvissning att han väl inte skulle kunna bli så skitig, det var han iofs redan så det kunde han nog inte bli mer, eller trasa sönder kläderna på den stunden…

Hem kom dom sedan och vi åt middag. Direkt efter var det byte av kläder sen for dom iväg till Alanyum och där är dom nu. Själv sitter jag i soffan med en kaffe och här blir jag nog sittandes resten av kvällen.

Tog en hemma dag med tanke på foten. Den känns lite bättre så lite vila är kanske det som behövs. Fick bli en stund på balkongen i solen istf på stranden. Nån timme där sen hade jag tillfredställande ränder efter linnet och därmed lite solbränna tillbaka. Tur man har bra pigment och inte behöver plåga sig så länge för att få färg.

Trevlig Helg!

This entry was posted in Familjeliv. Bookmark the permalink.

17 Responses to 1 vecka

 1. Pia F says:

  Trevlig helg till dig också, du får vila din fot och jag har gett mig själv talförbud, då jag fortfarande efter 6 veckor är hes som en kråka.

  • Sand mellan tårna says:

   Men har du inte blivit bra än? Då gör du rätt i att ge dig själv talförbud. Hoppas det hjälper snabbt!

 2. Sita says:

  Skönt att få flytta. Då slipper du ju grannfrun. Kram

 3. Katrin says:

  Skönt att det är mer eller mindre färdigt.
  Hoppas verkligen foten blir bättre oxå.
  Njut där i soffan o ha en trevlig helg.
  Kramar 😀

 4. Hebbe says:

  Hej du,,ja gör det njut i soffhörnet med ditt kaffe,,skönt att höra att foten är aningen bättre..
  Gåtan är enkel,staden heter det du ser,fast inte hela hon på bilden(ledtråd) Haé Kram.

 5. Roggan says:

  En sån dag skulle jag vilja haft, sitta på balkongen med en talbok och kaffe. Tack för värmen du slängde över.

 6. Anna says:

  Hoppas att din fot blir bättre snart, en kompis till mig hade ett liknande problem i stortån. Hon hade fått in en liten bit från en elkapel, tunn ståltråd typ. Den syntes inte förrän efter några dagar då det blev lite irriterat. Den fick sitta kvar och själv gå ut men hon hade ont länge. Sitt i fotbad så kanske du ser ngt!! Ha en underbar helg och njut av värmen snart kommer du hit till kylan och regnet!
  Kram

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det verkar ju som att jag fått in något då det kom så plötsligt. Vet bara att när jag tog första stegen på morgonen gjorde det ont som f*n. Svullet fortfarande men bättre vilket det var även igår morse sen gick jag ju inte mycket igår så det kanske beror på det att det är bättre. Lättare om man sett något men det syns ingenting. Inte ens lite rött. Ska testa med fotbad oxå! Tack för tipset 🙂

 7. Lena says:

  Hoppas ni får en bra helg. Men jag kan inte låta bli att oroa mig/ tänka på din fot……Är det så att det fortfarande är besvärligt så är mitt heta tips att du sätter på ett ”plåster” typ skavsårplåster ConvaTec eller Coloplast (eller vad de har i Alanya) iaf lite tjockare typ av plåsterplattor……de drar nämligen ut ev stickor/ glassplitter.Bra att veta om det händer sonen nåt framöver! Lycka till och må så gott! hälsar Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Såna plåster har vi hemma 🙂 Köpte på oss ett lager när mamma var här i våras och fick en snablars skoskav sen har vi inte behövt dom så dom ligger här och väntar 😀 Visste jag inte att dom tar ut stickor och så. Tack för tipset! Ska genast sätta på ett. Foten känns bättre, är fortfarande lite svullet men inte alls som innan.

 8. Trevlig helg vännen!
  Hoppas din fot snart blir bättre, inte kul när det gör ont..
  Kram M

 9. charlotte says:

  ur är det jmed din stackars fot nu då?

 10. Vad skönt att det är bättre i din fot nu. Tur att det inte blivit värre. Så nån doktor behövs nog inte.

 11. Sita says:

  God morgon i snöslasket. Har iaf + idag oxå. Kram

 12. Ama de casa says:

  Ja, nu börjar terrassen bli användbar på dagarna också 🙂

 13. Vad spännande med e nya lägenhet! Hoppas ni kommer trivas riktigt, riktigt bra!!!!!

Kommentera