Föräldrarmöte och ont

Igår fick vi veta att vi skulle träffa fröken idag för ett kort möte. Tiden var väldigt dum…16.20-16.30. Exakt den tiden Alex kommer hem så Hasan åkte själv så stannade jag hemma och tog emot Liten Herre.

Det var som sagt bara ett kort möte…fick en lista typ som det vi fick förra året där det står hur det går för barnen. Alex fick çok iyi (mycket bra) på allt…6 grupper (Skrivning, Matte, Idrott, Musik, Sociala, Bild) sen i varje grupp var det 3-7 undergrupper. Det var i stort sett det. Inget sas som inte stod på listan. Det går bra för honom helt enkelt!

Nån som inte går så bra är jag. När jag steg upp imorse och tog dom första stegen kände jag hur j*la ont det gjorde under vänster fot. På trampdynan under stortån. Jag tittade men såg inget. Tänkte att det går väl över. Inte då…blev värre och värre. Efter middagen bad jag Hasan kolla om han kunde se något. Tänkte om jag blivit stucken av nåt men mitt i natten liksom för det var då det måste hänt då jag inte kände något alls när jag la mig. Han kollade men såg inget mer än en super svullen fot (trampdyna). Jag hade inte kollat under foten på hela dan, då jag inte såg nåt på morgonen kändes det liksom meningslöst att hålla på och kolla. Det gjorde ju ont inte mer med det. När jag själv kollade efter att Hasan talat om att det inte är konstigt jag har ont så svullet som det är så fattar jag inte att jag inte känt mer för j*lar så svullet. Som en golfboll! Nog för att jag har väldigt hög smärttröskel men ändå…

Aja…försöker att inte gå så mycket nu så kanske svullnaden går ner. Den har såklart byggts på under dan när jag hållt på här hemma och trotsat det onda. Får se hur det känns imorn. Överlever gör jag nog…

This entry was posted in Alex, Alex skola, Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

14 Responses to Föräldrarmöte och ont

 1. Roggan says:

  Tycker nog att du ska kolla upp det, som sagt det är fötterna och benen som ska bära upp dig under hela livet.

 2. Hebbe says:

  Låter inte så bra,kanske du ska gå och få foten undersökt..
  JJa visst är det lite lättare när man ser svaret..Haé Kram.

 3. Ama de casa says:

  Kul att det går så bra för Alex! (men hur tänkte dom med tiden där?)
  Mindre kul med foten… Håller med Roggan i det han säger.

 4. Det lät inte bra det där. Går det inte ned så tycker jag du ska gå till farbror doktorn. Hoppas det går över av sig själv.

 5. Rebecca says:

  Precis så var det för mig när jag var i Alanya i Augusti! Dock var det båda fötterna som var svullna, så svullna att jag inte fick på mig skorna och fick gå ut på klubbarna i flipflops. Haha!

  • Sand mellan tårna says:

   Värmen som gjorde att du svullnade tror jag. På mig är det inget sånt utan sitter under foten och bara på ett ställe. Skumt…vet inte alls var det kommer ifrån.

 6. Sita says:

  Vill du inte gå till doktorn. Bättre en gång för mycket än för lite. Hade en bra juntakväll. Kramar

 7. Stattinskan says:

  Hörre du du … Nu pratar en Stattinska och när hon menar allvar så är det bara att lyda. Gå omedelbart och kolla upp det … ”utan att passera gå” Förstått??? BRA!
  Kramar

 8. Fenixmona says:

  Hörs inte bra…så jobbigt när det onda drabbar fötterna! Hoppas det har blivit bättre idag annars får du låta någon fotkunnig kika på fossingen. Kramiz

 9. Sita says:

  God morgon. Nu kommer det mera snö här. Kram

 10. Stattinskan says:

  Uj uj vad det var trögt att komma in och kommentera på din sida idag …
  Hur känns det idag?
  Gomorron Kina 🙂

 11. Fina Frun says:

  Duktigt kämpat Alex!
  Är du säker på att det inte är e liten sticka i tån efter snickarnas framfart?

 12. Pia F says:

  Vad duktigt av Alex. Så stolta ni måste vara. Din fot, jag kan bara instämma i övriga kören, gå till doktorn!!!!

Kommentera