Markerat alla som lästa

Fasade för att gå in på bloglovin igår kväll för att se hur aktiva ni varit och minsann att ni inte legat på latsidan. Nästan 300 olästa inlägg så jag tryckte helt enkelt markera alla som lästa (sorry) så får jag börja om idag med att besöka er.

Ser ut att bli ännu en strålande fin dag här med runt 25 grader så kanske ska jag försöka ta mig ner på stranden. Har inte blivit mycket av det senaste veckorna av förståliga själ. I söndags tog vi faktiskt ledigt och åkte ett gäng till Ulaş beach där det fiskades, slappades, badades (inte jag)…riktigt mysigt!

Från i söndags…Hasan, Alex, Metin och Deniz. Deniz pappa jobbar för oss och vi bodde innan vår flytt nu i samma hus.

Återkommer med fler bilder från i söndags! Nu dax för en kaffe till sen göra Liten Herre klar för skolan. Han åker samma servicebuss nu som innan vilket känns jätte skönt. Tänkte att det nog skulle bli så då vi bor i samma område och jag vet ungefär vilken rutt bussen kört. Alex känner chauffören som är super gullig (och pratar jätte bra engelska till min gläjde), servicetjejen och alla barnen. Alex är ju inte den som är den och hade snabbt anpassat sig i en annan buss oxå men ändå…känns skönt att han har samma.

Kaffe var det…

God morgon!

This entry was posted in Alex skola, Allt & Inget, Bloggvärlden, Familjeliv, Svenskträffar/Vänner, Utflykter stora som små, Väder. Bookmark the permalink.

9 Responses to Markerat alla som lästa

 1. Hebbe says:

  Mors,,Hörru ska vi inte ta och byta väder du och jag,,bara en 3 månader så där…
  Skönt att Alex kan åka samma buss som tidigare..
  Du,,vi kan väl byta direkt eller????
  Haé Kram.

 2. Stattinskan says:

  Det gjorde du helt rätt i! Vem orkar plöja igenom 300 inlägg?
  Gomorron och välkommen tillbaka 😀

 3. Lena says:

  Gå du till stranden och njut så sätter jag mig i bilen i snöyran och tar mig till Mora! Ha så skönt! Hälsar Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Inte kommit ut idag heller. Blir fast här hemma…ska bara, ska bara och vips har timmarna gått…

 4. Yvonne says:

  Jag fick bära det mesta själv,hade inte så många grabbar att överlåta bärandet till.Jag tycker om ditt vardagsrums golv i den nya lgh.Kram!

 5. anna says:

  åh sådär har jag också gjort när det blivit på tok för många inlägg att läsa:-)
  Men ett inlägg jag INTE hoppade över var ju din fina lägenhetsvisning! Fint ni har det! Mysigt att flytta till nytt och börja om lite från början med möbler osv:-)
  Kram!

 6. kaffehörnan says:

  Hej hej
  Jo de var stort, bannemej 20.000 pers på torget, jag stod i andra ledet
  Jag e litedabbig i skallen, ska va inne idag o imorron
  kram
  Jag skulle vilja vara utrikes o värme

 7. Hahaha förstår dig…300 är omöjligt! Bättre att börja om från 0 🙂

 8. Ama de casa says:

  Här sitter vi och skriver och anstränger oss, och sen gör du bara sådär! Hrmpff! 😉

  Ok, jag kan ha en viss förståelse 🙂

Kommentera