Somna om

Alex väckte mig 05.52 och talade om att han inte kunde sova mer utan ville gå upp. Det hade börja ljusna så smått så att det inte var natt längre fattade han. Jag ville inte alls gå upp utan försökte få honom att lägga sig igen. Sa att han inte behövde sova mer men att vi kunde mysa en stund. Att det var lite för tidigt för att gå upp. Han gick med på det och min tanke och förhoppning var ju att han skulle somna igen så vi kunde sova nån timme till.

Jodå…Han somnade om, det gjorde inte jag…

Så här sitter jag med min kaffe…

Väderinfo…se gårdagens inlägg.

Morn Morn!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

17 Responses to Somna om

 1. Yvonne says:

  Morn på dej! Förr i tiden så hade jag två pågar som väckte mej på samma sätt som din Alex.Nu har jag en hund som är gammal och som vill ut och kissa .Ha en bra dag! Kram!

 2. Hebbe says:

  Mors. Ja vad säger man,,god morgon eller?
  Ja det är kul att trixa med bilder,jag använder gratisprogrammet Picasa:3. Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Mors,,påhittid!! Tack,eftersom jag inte riktigt vet vad som passar ihop så provar jag.Haé Kram.

 4. Pia says:

  hehe,ja det var ingen rolig tid att kliva upp:(…ja, han har fortfarande diarre stackarn och imorse spydde han upp lite mat från igår! så man undrar ju om d är vanlig magsjuka tro? får avvakta idag o se hur han mår, annars får det bli doktorn!

 5. Hebbe says:

  Mors..Stativ och självutlösning på kameran,då brukar det bli bra.Haé Ktam.

 6. Hahahaha schyst! 😉 Du får försöka sova lite siesta när han gett sig av till skolan!

 7. Carola says:

  småler åt ditt gulliga inlägg..
  Så härligt det är med dom små:)

  Vill bara kika in och önska er en härlig dag

 8. Roggan says:

  Jag vaknade vid halv 2 och hade svårt att somna om. Kram

 9. ojsan ja, fick du somna senare då? eller räckte det med lite kaffe så du piggnade till inför dagen? 😛
  pöss

 10. Marie-Louise says:

  Det där är väl typiskt. Barnen somnar om så fint, själv ligger man vaken och vrider och vänder på sig. /Kram

 11. Ama de casa says:

  Det lyckades ju i alla fall. Eller halvlyckades 🙂

 12. Hebbe says:

  Hejsan,,det var nog i går morse,nere i Vreta som det var drygt + 7 grader.Haé Kram.

 13. Jodå riktigt varmt och skönt i solen annars har det varit runt 19-20 grader idag! Riktigt gott, jag klagar absolut inte! Ja ni verkar ha en dragkamp om värmen och jag här i mitten får nöja mig med det jag får! 😉

 14. Sita says:

  Så där var Ellinor oxå när hon var lite, kom o väckte mej o somnade om själv men inte jag. Kram

 15. Ama de casa says:

  Gomorron? NU?
  Hallå????
  😀

 16. Helene says:

  Jag blir så avis på vädret hos er !!
  Ha en mysig kväll.
  Kram Helene.

 17. Emma says:

  Ja, sant. Men det är frustrerande att man inte kan avskriva sig den lilla havtimmen (som blir många timmar tillsammans) då man bara blir tröttare av att sätta sig ner!

Kommentera