Utsövd

När Alex kom hem från skolan igår satt vi och myste och småpratade lite innan vi tog tag i läxorna. När dom var klara och magarna fyllda med mat ville Alex leka med play doh lera så det satte vi oss med. I 1,5 timme satt vi med det sen var det sagoläsning och natti natti. Inte ens Bolibompa lockade eller vi hade det på i bakgrunden så han kikade med ett öga. Är ju bäcksvart här redan 17.30 så det har inte blivit någon lek med grannpojken. Han brukar ju annars komma in till oss den tiden och stanna en timme. För oss får han gärna komma in fortfarande men inte för sin mamma. Vet inte om det beror på mörkret eller att det finns risk att jag bjuder på glass…

Nattade Alex och som alltid ligger jag kvar hos honom tills han somnat. När han somnat igår skulle jag bara ligga kvar en liten stund. Låg så skönt i hans säng, så mysigt att ligga och snusa på honom och lyssna till hans små snarkningar. Så mysigt att jag somnade själv. Vaknade lite efter 23, gick då bara upp och borstade tänderna och gick in och la mig i vår säng och somnade direkt så nu är jag mer än utsövd.

Alanya bjuder även denna morgon på strålande sol från en klarblå himmel. 17,2 grader…ska bli 26-27 även idag och faktiskt 7-10 dar framöver. Får se om det blir en sväng till stranden idag kanske.

God morgon!

This entry was posted in Alex, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

19 Responses to Utsövd

 1. Åh,vad härligt!Saknar värmen!kram

 2. Hebbe says:

  Mors,ser lika grått ut i dag,jag är på Snozturne i Vreta,,Åker hem mitt på dan.Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Ja fy för badbyxfickor,,men det man inte har i huvudet,det får man ha i plånboken.Mini Pc den har jag tänkt köpt länge,lika bra nu när plånboken i alla fall var öppen. Haé Kram.

 4. Hebbe says:

  Ja varmare är det och gråtrist
  men jag Snozar ett tag till innan jag åker hem.Haé.

 5. charlotte says:

  det är dig alla barn i området fått uppmaning att akta sig för då du leder in de stackars barnen i fördärv 🙂

 6. kaffehörnan says:

  Gomorron
  Gud vad mysigt ni har det
  Inget stress här inte, de är bra att ta de lugnt
  Annars hör o ser man att de är stress många gånger
  Ha en bra dag

 7. Aurora says:

  Morn. det där känner jag igen. somnade många ggr i sonens säg när jag nattade honom. Kram

 8. Selda says:

  Skönt med värme 🙂 här e det 13 grader och världens tjockaste dimma, så trist!

 9. Idag har vi grått ute och bara 13 grader, inget regn än så länge men det brukar komma så där lagom tills jag ska ut 😉

 10. Yvonne says:

  Ja ja det sista (17.2)skrev du väl för att jag skulle bli avundsjuk och det blev jag .Ha det så gott i värmen.Kram!

 11. Ama de casa says:

  Här var det också en underbar dag igår, men vi var inne och stökade mest hela dan. Det ser lika fint ut idag, så då har vi ju chansen att ta igen det 🙂

 12. Roggan says:

  Här har vi det grått och regnigt, inget ute väder.

 13. gmorron i ert solsken 😛 haha! är du en glass-mamma? 😉
  jajamän jag som gjort de korten. men julkortintresset var likamed noll… :/
  däremot fick jag prao-platsen i butiken idag! wiiiih! pössen

 14. Sofiya says:

  Sv: Ja det gör ju det, speciellt när man jobbar med massa småbarn 😛

 15. Sita says:

  Jag skulle gärna åka ner nu, men det går ju inte. Kram

 16. kaffehörnan says:

  Hej hej
  Hur har dagen varit, va det en slappedag idag
  kram

 17. Susanne P says:

  Åhhhh….jag saknar tiden när man kunde snusa på ett sovande knytte och själv sövas av den goa värmen och snarkningarna. (alltså från barnen!!!! 😉 )
  Kram

 18. Camilla says:

  haha =) det aer nog bade glassen och mörkret som gör att hans mamma haller honom hemma antar jag,,,,, 😉
  kommer ıhag vad förvanad emrah blev naer han var med tıll sverıge första gangen, det var vınter och raett kallt ute och saa serverades det glass tıll efterraett hemma! han undrade om vı ınte vısste att man blev sjuk av att aeta glass naer det var saa kallt ute =)

Kommentera