Pratkvarn & Studsboll

Har vi här hemma! Hann inte mer än komma upp förrän Alex började kvittra värre än den störande (roliga) fågeln i Kalle Anka på julafton och studsa som en studsboll. Han började sparka runt och jaga en ballong han fick på kalaset igår. Han sprang runt med sin kamera och tog kort sen skulle den tömmas för minnet var fullt. När hans kamera var tömd satte han igång att filma med den och spela in sig själv. Nu sitter han och tittar på sina filmklipp om och om igen och nu låter han värre än dens störande fågeln i Kalle. Såg att batterierna i hans kamera snart är slut och dom är inte laddningsbara utan bara vanliga. Kanske ska säga att vi inte har fler såna hemma 😉 Han vet dock var vi har batterierna och att vi har just sådana hemma för det är samma som till wii fjärkontrollerna och där får batterierna aldrig ta slut så av dom har vi alltid ett lager.

Så här är fullt ös denna morgon men hellre att han är pratkvarn och studsboll, glad och uppåt än en morgongrinig sak man knappt vågar säga god morgon till med risk för att få en utskällning.

Bara jag får mitt kaffe så…

Blåsigt här idag men klarblå himmel just nu, 18,3 grader.

Morn Morn!

This entry was posted in Alex, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

12 Responses to Pratkvarn & Studsboll

 1. Lindiloo says:

  Godmorgon! Här var det vaken redan vid 5 (6, hos dig:) så jag har rean varit och handlat frallor och hängt ett gäng på vänninans(grannens) dötrr också! Vad gör man när man inte ”får” sova längre för stökig bebis:). Hoppas Alex lugnar sig lite i takt med att kaffet ditt ger dig mer energi så ni kan mötas halvvägs:)
  Ha en mysig lördag!
  Här e det 10 grader men mörkt som i graven!
  Kram

 2. Lindiloo says:

  Ps. Snubblade lite på orden, i inlägget, ser jag…Hoppas du hajar ändå:)

 3. Sita says:

  God morgon. Då har du 10 grader mer än här. Här är tekakorna i ugnen nu. Kram

 4. Yvonne says:

  Fullt ös hos dej.Det var en upplevelse med fotvården,brukar göra det själv ,nu satt jag bara och njöt.Ha en bra dag! Kram!

 5. Hebbe says:

  Mors,,du får flytta batterierna till ett annat ställe..18 grader och blåst,,kallt mot vad du är van med.Jag var in och kollade Alanya på Googel Earth ser ut att vara en rätt stor stad..Haé Kram.

 6. Hahaha ja av allt det lär du ju vakna till liv i alla fall men som sagt den första koppen med kaffe är nödvändig innan allt på morgonen 😉

 7. Fenixmona says:

  Godmorgon! Liv i luckan i alla fall…nej, inte kan man lura barn så där inte…de har ju för det mesta full koll! Kramiz

 8. Roggan says:

  Bättre med lite bus än att de sitter i ett hörn och inget säger. Kram

 9. Helene says:

  Kaffe måste man ha på morgonen, så är det bara = ))
  Ha en fin lördag…
  Kram Helene.

 10. Emma says:

  Ett litet energiknippe med andra ord!

  Sv; Ja sant… inte jag heller. Men det sjuka är att det finns nästan aldrig gemensamma vänner när sådant händer! Visst, jag har lagt upp bilder på gruppen till Cihans jobb och kanske är det så dom hittar mig, men då ursäkten är att dom sett mig på Süleyman men INTE vet vem Cihan är (man ser vårt förhållandestatus även om man inte är vän med mig) ja då vet jag inte vad.

  Idioter stavas det. Och tror dom verkligen att man vill lära känna dom över facebook?

 11. Ama de casa says:

  Hahaha! Det kanske är lite synd att inte HANS batterier tar slut… 😉
  Men det gör dom väl när han somnar i alla fall 😀

 12. charlotte says:

  det behövs lite kaffe ibland så man är med..

Kommentera