Fredag – Nationaldan

Å Alex är ledig vilket han utnyttjar genom att ligga och snusa så gott. Nationaldan här…Vet faktiskt inte riktigt vad som händer och sker. Tror det kanske är nåt i hamnen sen nån parad. Brukar vara det. Inget märkvärdigt med andra ord och jag vet inte ens vilken tid nåt är.

Får se vad vi själva hittar på idag. Just nu är molnen på väg att dra bort och klarblå himmel visar sig mer och mer men det ska ev bli regnskurar idag oxå.

Några av er frågade igår vem den där halvan var som var med på lunchen när jag skrev att det var 3,5 nya. Den halvan var ett barn!

Jaha…tur jag var vaken annars hade jag vaknat med ett ryck för nu pep min mobil högt….Alex skola som önskar en trevlig nationaldag och nu kommer det regn oxå och solen skiner. Kanske molnen inte är på väg bort utan hit?

Jaja…Den som lever får se…

God morgon!

This entry was posted in Alex skola, Turkiet är Turkiet, Väder. Bookmark the permalink.

12 Responses to Fredag – Nationaldan

 1. Hebbe says:

  Mors,Ja gör det,prova,kanel trodde jag bara användes till bullar och på julgröten,,men den är ju en utmärkt matkrydda,,även till glass,ser jag.Haé Kram.

 2. Selda says:

  Du har rätt jag ska inte hitta på ord som glassäsong :)) ska testa med kanel idag! hoppas du o Alex får en trevlig dag utan regn..

 3. Yvonne says:

  Morn! Jasså ni har halva barn där;DVår påg var duktigare än vad jag visste om.Bra att veta i framtiden…Hadè Kram!

 4. Hebbe says:

  Ja nu kommer jag att prova kanel i mat framöver..Har ett nytt bildspel nu.Haé Kram.

 5. Veiken says:

  Nationladag är en fin tradition även omdet inte blir så vansinnigt stort!
  Det är annat än den f-b Halloween!
  Ha en fin Nationaldag! 🙂

 6. Ja jag skickade vidare regnet bort till er nu! 🙂 För idag har vi strålande sol och blå himmel, men bara NIO grader, usch va kallt det är! Men enligt smhi (om man vägar lita på dom, vilket jag gör nu för dom sa…)…att det skulle bli 19 grader igen nästa vecka så tror absolut dom har helt rätt! 😀

  Hoppas ni får en trevlig nationaldag! & god morgon!

 7. Ama de casa says:

  Du får väl går runt på stan och sjunga nationalsången på stan. Det skulle jag ha gjort om jag varit hemma den 12 oktober. Och om jag hade kunnat den spanska nationalsången…
  😀

 8. Roggan says:

  Kanske blir en dag där ni bara får vara. Kram

 9. FinaFrun says:

  Hoppas ni får en fin dag tillsammans!

 10. Jag tycker det borde vara en parad på nationaldagen här i Sverige oxå.

 11. Susanne P says:

  Hoppas ni får en trevlig nationaldag uten regn. Det brukar vara trevligare så! 😉
  Kram

 12. Emma says:

  I Trabzon firas det med en massa, typ för mycket raketer och glitter på gatorna. Säkert en parad med men den har jag alltid missat.

  Att fira nationaldagar har jag aldrig rikigt fattat men det kanske har att göra med att jag är svensk? I norge är dom som galna på 17 maj och tågar och sjunger och äter ute. I ren svensk anda försöker jag hålla mig undan. 🙂

Kommentera