Titta ut först och svara sen

I fredags när vi var ute och gick på kvällen blev det som ni kanske sett mjukglass. Hasan tog kanel på sin. Något jag aldrig smakat på glass och tyckte väl inte det stämde riktigt. Smakade dock och j*lar så gott det var. Åt upp nästan hela hans glass eller iaf där det var kanel. Alex älskade det oxå. Han gillar när jag skär äpple i skivor och strör kanel på. Det kan han smaska som godis.

Köpte hem glass idag och blev så sugen nu för en stund sen på glass med kanel. Frågade Alex och Umut om dom ville ha. Alex svarade ja direkt utan att blinka. Umut tittade först ut…på den grå himlen, regndropparna som föll och vinden som ven (24 grader). Han höjer ögonbrynen, ryckte på axlarna och ler lite snett och säger sen…tamam (ok).

Jag ger dom glass med kanel på…*slurp* På en halv minut var tallrikarna tömda och Alex ville ha mer. Jag frågade om Umut ville ha mer och han nickade entusiastiskt.

Hoppas bara han inte talar om för sin mamma att han fått glass här men då kanske han även kan nämna att han varje dag han är här inne får frukt och sen clementinsäsongen började får han nog i sig minst 4 st varje kväll här hos oss. Vet ju varför han tittade ut först *fniss*

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

6 Responses to Titta ut först och svara sen

 1. Ama de casa says:

  Nog låter det lite konstigt allt… Men glass är ju gott och kanel är gott, så varför inte? 🙂

 2. Åh va gott det ser ut, nu vill jag med ha glass, får ringa Teo och be han köpa med hem sen! 🙂

  Sv: Jo vi träffades i England, jag jobbade på Mojo, baren. Teo pluggade på Leeds Universitet.

 3. Hebbe says:

  Ja gör det ,jag har fått det som dessert på Cypern många gånger,,Jättegott,glass och kanel har jag aldrig hört talas om,men jag ska prova.Haé Kram.

 4. FinaFrun says:

  Jag älskar kanel, men konstigt nog har jag aldrig provat det direkt på glassen. Men det ska jag börja med nu!

 5. Selda says:

  Javisst, jag blir bara glad om du lägger till mig! Vad gott me glass 🙂 Istanbul e för kallt, glassäsongen är över

Kommentera