Få till det i år igen??

Då var en sådan här inköpt i år igen…

Valde en annan form denna gången, en typ Barbapappa modell. Får se om jag får till en lykta även detta året. Förra året gick det ju bra som ni kan se här (min allra första pumpalykta).  Halloween firas ju inte här så det blir inte mer pynt än en lykta.

Får se när jag gör den…ska ev regna tors och fredag så då passar det ju bra med en pysseldag eller om jag väntar till helgen om Alex vill vara med. Funderar på om jag ska orka pilla med kärnorna och rosta dom eller om jag gör som förra året. Lägger allt innehåll i en påse och ger till grannen så får dom göra vad dom vill med det. Fruktköttet kommer jag ändå ge bort för vi gillar inte pumpa. Vi får se…

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

11 Responses to Få till det i år igen??

 1. Ska bli spännande att se hur den blir! 🙂

  Testa och baka en traditionell amerikansk pumpkin pie…men ifs så finns väl pumpa smaken där ändå.

 2. Susanne P says:

  Jag tittade in på det förra inlägget, där du gjort din första pumpalykta. Den blev jättefin!!
  Jag har provat en enda gång att göra en men det gör jag aldrig om 😉
  Spännande att få se årets upplaga av lykta!
  Kram

 3. Sita says:

  Annars är syltad pumpa gott till kött. Kram

 4. Roggan says:

  Har aldrig provar på att göra en sådan lykta. Kram

 5. Ama de casa says:

  Ska bli spännande att se hur du lyckas i år 🙂

 6. Roggan says:

  Bilderna kommer imorgon.

 7. Hebbe says:

  Ja enligt Cyprioterna var det ovanligt varmt..Haé Kram.

 8. Hebbe says:

  Katten såg jag bara sådär,,hunden tillhör en av mina familjer där nere,en riktigt go liten knäsittare..Ja ni har ju nåt som liknar Ouzo,,du kan testa med Coca cola,,då smakar det kungen av danmark..Haé Kram.

 9. Marie-Louise says:

  Spännande. Ska bli roligt att få se hur den kommer se ut när den är färdig. /Kram

 10. Caroline says:

  Vilken rolig modell på pumpan, som du skrev lite barbapappa över den.
  Funderar också på óm man ska försöka sig på en pumpa i år igen, Grabben tyckte det var så roligt med den förra året. Var faktiskt första gången jag gjorde en sådan då och det gick bra också. Därför tveksam i år, tvivlar på att jag har turen i år igen 😉

  Lycka till med pumpan!

 11. Fenixmona says:

  Vilken stor en du hittat! Fjolårets blev ju fin så det ska bli spännande att få se vad du får till! Kramiz

Kommentera