En dag så kanske

Tänker varje dag att idag händer nog nåt spännande eller roligt jag kan skriva om men nä…inget särskilt alls händer. Händer saker gör det ju men inget man hoppar jämnfota över och som är värt att ge stora rubriker. Dagarna rullar på…Nätterna är lugna så dom finns inget att skriva om heller.

Men en dag så kanske det händer nåt…Jag väntar…

Till dess kan jag berätta att det nog blir en strålande fin dag här igen. Himlen är blå, solen på väg upp, ca 20 grader. Jo faktiskt kom jag på nu hände det en grej i förrgår natt. Alex ropade på mig 4 gånger av att han var törstig. Hade ätit pepparsalami på kvällen så det var inte så konstigt. Varje gång jag var uppe lät det som det regnade. Jag tittade ut men gatorna var torra och inget regn kom. Jag hörde regnljudet så väl varje gång och trodde nästan jag blivit knäpp. På morgonen sen lät det fortfarande och jag frågade Hasan om han oxå hör det. Jo det gjorde han och talade om att snett bakom oss, bredvid ett av husen hade en vattengrej gått sönder så det sprutade ut vatten. Det var det som lurade mig att tro att det regnade. Kommunen kom och fixade det på fm igår sen dess har det varit tyst.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

10 Responses to En dag så kanske

 1. Yvonne says:

  Morn morn! men… då hade det hänt något.Ibland så lägger man inte märke till att något har hänt.Alex hade säkert lärt sig något nytt igår…..Ha en bra dag .Kram!

 2. Stattinskan says:

  Porlande vatten på natten? Blev du inte hiskeligt kissnödig då 🙂 I övrigt är jag på det här humöret @z#&//’@¤%(GgZ eftersom mitt bredband är segare än segast 🙁
  Go förmiddag!
  😀

 3. Hebbe says:

  Ja visst är det skönt att vara hemma,,men jag hade nog kunnat stanna någon vecka till.Jag tror det var värmerekord för årstiden de 2 veckor jag var där,,puh så varmt det var.Haé Kram.

 4. Mamma says:

  Go Morron Gumman!
  Vad härligt med sol och 20 grader! Annat än här minsann, -2 på morgonen. Brrr.
  Ha en underbar dag!
  Kramisar!

 5. Helene says:

  Jag blir glad om du bara ger oss lite sol till oss här hemma i kalla sverige = ))
  Ha en fin dag.
  NJUT !!
  Kram Helene.

 6. God morgon!
  Ingen dag på stranden idag?!

 7. Roggan says:

  När jag började läsa så började jag tänka på Triss direkt. Kram

 8. Ama de casa says:

  Här var det svinkallt i morse, men nu håller det på och skärper till sig.
  Tur att vattenskadan inte var hos er 🙂

 9. FinaFrun says:

  Det behöver inte hända så mycket dramatiskt hos dig, det är alltid mysigt att kika in här ändå!
  Mitt internet är fortfarande supersegt och ameliabloggen tycks ha stora problem, jag kommer inte in för det mesta… jobbigt!

  KRAM

Kommentera