Glömde

Glömde visst skriva här igår eller glömde och glömde…det fanns inte så mycket att skriva. Händer inte särskilt mycket här.

Igår var det en mysig regn ruskig dag, varmt med ca 25 grader sen klarnade det upp framåt eftermiddagen och vi fick 27 grader och dryga det. Idag ser det ut att bli fint igen.

Annars då….Ja, Alex går i skolan och han gillar det. Säger ofta att han tycker inte skolan är rolig eller ibland att den är lite rolig men varje morgon när vi väntar på bussen är han så studsig och glad och hoppar glatt in i bussen. Varje em när jag möter honom är han inte lika studsig för lilla kroppen är trött men glad är han och har alltid haft en bra dag när jag frågar honom.

Sen på kvällen är det läxa som ska göras. Oftast skrivövningar sen lek med kompisen….sist kommer natti natti sen är det morgon igen…

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

8 Responses to Glömde

 1. Fina Frun says:

  Ja men det är ju precis så det är, dagarna knallar på. Helt plötsligt är det en ny månad…
  Jag går fortfarande och våndas över att sommarlovet är över, när jag kom på att det är en vecka kvar till november lovet! Vart tog tiden vägen????
  Kram!

 2. Yvonne says:

  Morn! Synd att inte glädjen för skolan håller i sig.Viss har djur en förmåga att känna av hur vi mår.Ha en bra dag! kram!

 3. Godmorgon =)
  Nej ibland har man inget att skriva om alls. Men ha en skön dag idag! Härligt med värme, här är det som vanligt minus…brrrrr!

 4. Det är nog lite tuffare i skolan nu o lite längre dagar?
  själv kämpar jag med hur 17 jag ska hålla ”Mini” vaken här efter längre dagar på förskolan. Han är så trött o grinig o vill somna på soffan när han kommer hem (o sen är det kört att få honom å sova på kvällen)

 5. Roggan says:

  Så kommer väl över oss alla som Alex känner det.

 6. Pia F says:

  Ungefär så här känns det här också, äta – sova -arbeta!

 7. charlotte says:

  ja ibland blir det stiltje men det kan vara ganska skönt det med

Kommentera