Ok…Jag är blond men…

…jag är inte den korkade av oss två.

Talar om grannkärringen! Hennes dotter hängde ut över balkongen igår och pratade lite med Hasan. Hör att grannkärringen hoppar in i samtalet. Jag ber Hasan för 1000e gången att säga till henne att sluta skaka sina f**bannade mattor över vår balkong. Hasan säger till henne för 1000e gången och som vanligt ber hon om ursäkt men inte bara det…Hon skyller ifrån sig!! Hon påstår att det blir så ibland då det är barnbarnet som skakar mattorna.

Skitsnack!

För det första…Mattorna skakas inte bara ibland, dom skakas varje dag.

För det andra…Mattorna skakas alltid när barnbarnet är i skolan.

För det tredje…Mattorna är för tunga för barnbarnet att lyfta och sen skaka.

För det fjärde…Barnbarnet är den som styr familjen. Hennes ord är deras lag så att hon skulle skaka några mattor eller hjälpa till hemma överhuvud taget finns inte. Hon är 11-12 år, smal som en sticka, barnslig som en 1 åring och skrikig som ett kolikbarn.

För det femte…Jag är inte tappad bakom en vagn!

This entry was posted in Grannar. Bookmark the permalink.

16 Responses to Ok…Jag är blond men…

 1. Skakar hon mattorna varje dag? Oh my…hahaha antar att du inte är sämre du?! 😛

 2. Carina says:

  Jag förstår exakt din frustration. Jag hade en gång en granne som bodde ovanpå. Hon hade långt rött hår. Ibland när jag skulle fika på balkongen och hon skakat sina mattor låg det långa röda hårstrån överallt på balkongen + annat skit. Det var i….nte så trevligt.

 3. Fy vad enerverande det màste vara med en sàdan granne som inte visar förstàèlse eller respekt. Du màste verkligen ha tàlamod. Jag hade nog klippt henne direkt :)) haha

  • Sand mellan tårna says:

   Du ska veta att jag har god lust men jag har hämnats på andra sätt. Tror det är därför mattorna åker ut varje dag….dom luktar nog inte gott *hehe*

 4. Lena says:

  Hoppla hoppla den tanten kan konsten att reta upp ! Hon måste ha väldigt lite å göra när hon skakar mattorna varje dag…….Sen vet jag inte hur/om de tänker som ger sig till å skaka från balkongen. Men som sagt såg det varje dag till frukost mittemot vårt hotell när vi var i Alanya sist! Hoppas ni har lite bättre väder än vi för nu är det verkligen höst , regn å rusk……./ Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Här tänker dom inte alls. I huset mitt emot är det likadant. Mamma berättade när hon va här nu sist att på våningen under översta låg en tjej och vilade när dom ovanför skakade en matta så allt flög in på tjejen. Gissa om hon flög upp.

 5. Susanne P says:

  Vilken retsticka och ljugmonster till kärring!!
  Kram

 6. Ama de casa says:

  Hmmm… Det låter som att du är en aning… vad ska jag säga… upprörd på tanten? 😉

 7. Roggan says:

  Vilken trevlig granne ni har.

 8. Sofiya says:

  Haha shiiiit. Hon håller fortfarande på. Jag har iofs skakat mattan nåra gånger över balkongen och jag bor högst upp, men det är ingen som klagar så vadå 😛 Plus att dom har såna där gardiner för exakt där, det har jag kollat 😉

 9. Pia F says:

  Det värsta är att ”kärringen” tar energi från dig som du kunde lägga på något bättre. Du får tänka som Kay Pollak den kände föreläsaren säger: Hon är utsänd för dig att öva på.

 10. Pia F says:

  Oj, det lät nästan hallelulja!!!! 😀

 11. charlotte says:

  du får väl pröva med att färga håret o se om hon slutar att skaka mattor då

Kommentera