Tar kål på mig eller…

…så blir jag en mästare.

Ett never ending topic….skrivstilen!

Har nu suttit med Alex när han gjort sin läxa som är skrivövningar. Får ju själv öva när jag ska hjälpa och visa honom så det har blivit en del även för mig. Kom på när vi satt där att när jag satt på kontoret innan idag och skulle fylla i visumansökningarna så började jag skriva sakta och verkligen tänkte efter för att få till det rätt så som fröken vill ha det. Efter första sucken slog det mig att jag måste inte alls skriva så och ändrade snabbt till min vanliga handstil som nog är en blandning av textat och skrivstil eller kanske inte. Jag sätter ihop en del bokstäver men inte på rätt sätt men det får inte fröken se och  polisen har inte fängslat mig än för det iaf.

This entry was posted in Alex skola, Allt & Inget. Bookmark the permalink.

12 Responses to Tar kål på mig eller…

 1. kaffehörnan says:

  Ha ha skrivpolisen här
  Allt vad du säger kan vara till din fördel *ler
  Ha en grejt kväll
  kram

 2. Emma says:

  Går man in helhjärtat i något så brukar det ju oftast följa med en även när det inte behövs!

  Men har du tänkt på att man kan se att handstilar skiljer sig lite från var man kommer? Din och min låter rätt lik medans de turkiska jag sett inte alls stämmer med hur våra svenska ser ut! Vi hade en praktikant från estland när jag gick i skola och där pratar vi snirklar och bågar! Men inte alls skrivstil. Det spelade ingen roll om hon skrev på tavlan eller bara en notis i en bok så var det snirkligt och bågigt. Lite kul!

 3. Sita says:

  Så skriver mina flickor oxå. Ha det gott. Kram

 4. Stattinskan says:

  VA??? Har du inte blivit fängslad för det? Då har du haft en sabla tur ;-D

 5. Ama de casa says:

  Pass upp! Snart kommer dom kanske, (skriv)stilpoliserna 🙂

 6. Hahaha ne usch varför krångla till det!

 7. Roggan says:

  Rätt var det är så står det några som knackar på dörren och frågar ”har du skrivet det här ?”

 8. Aurora says:

  Jag skriver aldrig skrivstil utan textar allt och till råga på allt så lutar mina bokstäver åt fel håll. Undrar vad polisen hade sagt om det. Kram

 9. Susanne P says:

  Så det har gått så långt att du t.om tar till skrivstil när du skriver!?
  Hmmm….låter alvarligt! 😉
  Kram & ha en härlig måndag!

 10. Carola says:

  jag som bara skriver skrivstil:)

  Hoppas ni haft en bra dag.
  sussa sött

 11. Fina Frun says:

  Tänk vad fint du kommer att skriva med all övning 😉

 12. hah! nä’ gör som du brukar. bara pojken får sina höga betyg, så är de väl lungan 😉 men de får kanske inte betyg än, förstås.
  svar: tack så mycket! 🙂
  pössen

Kommentera