Det kunde man väl ge sig 17 på

Så där…alla papper och annat är inlämnat till visumpolisen så nu är det bara att vänta. 15 dagar sa han vilket jag räknar som arbetsdagar så om 3v hämtar jag ut visumböckerna. Gick smidigt idag men alltid dessa men

Dom senaste gångerna har vi varit tvugna att få ett taxnumber. Detta har vi fått nytt varje gång så döm om vår förvåning när dom idag säger att nu får vi ett taxnumber på ett särskilt papper och detta ska sparas då det kommer gälla framöver. Vi behöver alltså inte skaffa nytt varje gång. Jippi…en grej mindre att göra.

Kommer till polisen och lämnar fram alla papper, kopior, foton…Han tittar på dom, lägger dom iordning, skriver det som ska skrivas sen skjuter han över taxnumber pappren igen till mig med orden…Dessa behöver vi inte!

Mäh…? Det kunde man väl ge sig 17 på. Varje gång har vi fått fixa nytt nummer, nu när vi får ett nummer som kommer gälla framöver, ja då behöver dom det inte längre…

This entry was posted in Allt & Inget, Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

10 Responses to Det kunde man väl ge sig 17 på

 1. Roggan says:

  Blev du förvånad eller ?

 2. Sita says:

  Nästa gång ska du se behövs det ett nytt igen. Nu ska jag åka o bada. Kram

 3. Hahaha men nästa gång är lika bra att ta med dom för då kommer han som sitter där då säkert behöva dom! 😛 Låter precis som det grekiska systemet, kan man gör man så klart det jobbigare!

 4. Fina Frun says:

  allt detta pappersarbete kan göra en tokig!

 5. Ama de casa says:

  Man slutar aldrig att förvånas…

 6. Emma says:

  Gaaah hej jag vet vad du menar! 2007 nar jag bestamde mıg för att stanna behövde jag ju vısum sa vı gıck tıll polısen, hade hjalp av en advokat som cıhan kande som gjorde ngt jag ınte rıktıgt fattade och sa skulle vı fa boken. Dock var vı sent ute för jag kunde ınte bestamma mıg ı tıd och det blev en jakla stress. Dessutom hade vı möjlıgheten att fa aka med ı en bıl tıll Trabzon nagra dagar senare men det skulle vı ınte fa! Nej maste stanna ı alanya en vecka langre an vad vı tankt. Varför? Jo det bara var sa. Vad saknades? En underskrıft av en chef som INTE var dar.

  Sa C rıngde en slaktıng som ar offıcıer ınom mılıtaren. Vantade 5 mınuter, gıck ın tıll polısen och sa sıtt efternamn och 5 mınuter senare hade vı en underskrıft av en annu högre chef som kommenterat ‘Ja eh nı kunde ju ha sagt vem nı var sa hade vı sluppıt det har besvaret…’ Sa jag fıck mın bok pa 5 (!) dagar. Sa det gar… om jag sager sa…

 7. Pia F says:

  Hoppas att det stämmer ,så du slipper jaga taxnumber igen.

 8. Veiken says:

  Det verkar vara ett heltidsjobb bara att ansöka om visum. Det är ju lika bra att starta med förberedelser för nästa gång dag 1. 😉

 9. Sofiya says:

  Jag har samma taxnummer och behöver inte byta. Det är sjukt hur det kan vara olika ibland haha..

Kommentera