Helgen är här

Så var det lördag. Alex tar sovmorgon och snusar så gott. Molnigt idag oxå men inte lika varmt som igår morse, 21.7 nu och det ska komma åska och regn idag med så vi får väl se.

Ingen aning vad vi ska göra av dagen. Alex har en hel del läxor denna helgen. Engelska, matte och skrivning. Engelskan gjorde han igår. Den var så enkel så det gick på ett kick. Matten kommer han oxå greja på 2 röda. Bara att räkna objekt och skriva antalet och lite annat sånt enkelt. Skrivningen är det vi får lägga mest tid på men det gå framåt för honom och han känner själv att det går lättare.

Fröken hade skrivit så fint i ”kommunikationsboken” igår där hon berömde honom över hur bra det går med skrivningen. Vi gör helt enkelt så här…han får skiva bokstäverna dom övar på textat utan krusiduller. När han fått till det sätter han ihop dom i skrivstil men även där utan snirklar och snitsar.

Men inte ska det göras läxor hela helgen. Får se vad han vill göra. Antagligen leka med grannpojken…spela wii kommer dom säkert göra en del.

Jag då? Ja jag får serva dom 😀

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

6 Responses to Helgen är här

 1. Pia F says:

  God morgon!
  Låter som om du ändå anar hur helgen kommer att se ut. Vi ska strosa lite på stan, är gjort på en halvtimme. Sen ska vi äta middag med goda vänner. Ni får ha en skön helg! 😀

  • Sand mellan tårna says:

   Nu åkte Alex iväg med Hasan…regnet öser ner eller det börjar avta lite nu men jag stannar inne 🙂

 2. Sita says:

  God morgon. Jag tog sovmorgon oxå. Gick upp vid halv 8. -3 grader här. Kram

 3. charlotte says:

  godmorgon
  det är inte fy skam att få passa upp på sina barn . det kommer en tid då du kommer önska att du får 🙂

 4. Fina Frun says:

  Jobbigt för er med så mycket läxor…

Kommentera