Nu måste det väl ändå komma

Hela denna veckan har det utlovats åska och regn men inte har det kommit nåt. En  dag lovar dom sol och jag tänkte ta stranden, den dan var det molnigt. En annan dag skulle det vara molnigt, då planerade jag in bullbak och skolbesök, det blev soligt. Så har det hållt på hela veckan. Varmt har vi haft oxå med 28-30 grader både när det varit molnigt och sol. Det började blåsa igår kväll så jag tog ner parasollet, tog in stolsdynor mm och var redo för ett oväder. Inte kom det.

Nu är himlen grå, på vissa ställen ganska så mörk men inte på andra. Ingen vind och varmt…25,8 grader och klockan är bara 07.15. Typiskt oväders väder så nu måste det väl komma ett oväder.

Faktiskt ser jag fram emot det, lite mysigt ändå men det behöver ju inte hålla i en vecka. Räcker med en dag, men nu kommer ju helgen så då håller det säkert i sig över den.

God morgon!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

12 Responses to Nu måste det väl ändå komma

 1. charlotte says:

  vad tidigt du är uppe! eller är det 1 timme framåt o inte bakåt? har glömt

 2. Yvonne says:

  Morn! Jaha du väntar på oväder ,jag väntar på fint väder.Så kan det vara att man önskar sig olika saker.Ha en skön fredag hur nu vädret än blir.Kram!

 3. Mamma says:

  God Morgon! Låter som meteorlogerna i Turkiet prickar in vädret ungefär lika bra som här.
  Ha en bra dag! Puss o Kram!

  • Sand mellan tårna says:

   Ja lika pålitliga. Kom några droppar när jag följde Alex ut till bussen men det var bara några få. Nu är det mer ljusa moln än det var i morse och över 27 grader…hm? Aja…tids nog kommer det.
   Trevlig helg!
   Puss o Kram!

 4. Fina Frun says:

  Ja en regnig dag lite då och då kan ju vara mysigt. Kura in sig i en filt med en kopp te… det är på något sätt mer okej att vara lat på en regnig dag. När solen strålar, måste man ju ut och hitta på något!
  Hoppas du får en fin fredag, kram!

 5. Roggan says:

  Vädret är som våra politiker, ingen man kan lita på.

 6. Linda says:

  Hahaha ja det är samma här, väntar på åskan nu, riktigt mysigt! Skulle regna hela dagen idag, än så länge är det uppehåll! Så fortsätter väntandet på ovädret…

 7. Ama de casa says:

  Den som väntar på nåt gott… 😀

 8. Stattinskan says:

  Hur gick det med ovädret 🙂

 9. Roggan says:

  Sv: De var bra. SRF var jag inte på i år. Har bara 1,4 mil dit till SRF. Min äldste son har jobbat där i många år, så man har själv fått träffa många stora artister.

 10. Pia F says:

  Brukar säga: ”att väderleksfolket är den enda yrkesgruppen som har betalt för att ljuga.” 🙂

Kommentera