Här händer ingeting

Varken vädermässigt eller annat. Väntat hela dan på det där regnet och åskan som skulle komma men det lyser med sin frånvaro. Solen oxå även om himlen är ljusare nu än innan. Dryga 27 grader och jag som ville gå igenom garderoberna och plocka fram lite goa koftor och munkjackor kan glömma det just nu. Har ändå gjort ett röj i garderoberna för allt låg huller om buller kändes det som. Vad mycket kläder jag har som jag inte ens visste om 😀

Vad mer då? Jo jag har fastnat på internet och lyssnat på massa musik…

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

13 Responses to Här händer ingeting

 1. Emma says:

  Kom hıt vet ja! Sa far du en dos regn 😛

  Haha ja eller hur. Skylla pa att jag ar stum har jag ju gjort förut sa varför ınte? 😛 Inte heller vet jag vad jag ska ha pa mıg. Jag gıllar mjukısbyxor och Cıhans tshırt lıksom men tror nog att det blır lıte för avslappnad…

 2. Carola says:

  idag kom första snöflingorna:)

  Tänk att få bo utomlands vinterhalvåret och komma hit till sommaren igen.
  När jag blir pensionär ska jag bo i Grekland.
  Idag blir det fredagsmys till idol..
  Ha en toppen helg.
  kram

 3. Linda says:

  Funderade faktiskt på att också fixa i garderoberna och försöka trolla fram lite mer plats…får se hur det går med det!

  Lägg upp lite bra musik på bloggen! 🙂 Alltid kul med lite tips!

 4. Lena says:

  …..och här hemma i Sverige har vi haft ett underbart höstväder ! Sol och klar luft , vackra färger ingen snö och det längtar jag verkligen INTE efter! Skjutsat dottern till Arlanda som nu är på väg till Wisconsin för att hälsa på vänner. Nu blir det till å laga fredagsmiddag med ett glas vin att sippa på ! Inte ett enda barn har vi hemma längre, lite konstigt är det allt Ha det gott! Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Verkar som du haft en perfekt fredag och nu får du en härlig avslutning med god mat och lite vin 🙂
   Trevlig helg!

 5. Sita says:

  Hejsan. Ta flyget o kom hit till kylan, här haglade det nyss. Kram

 6. Ama de casa says:

  Å jag har varit olaglig idag. Eller förresten, Anders har. Jag hade för korta armar 😉

 7. Susanne P says:

  Det var skillnad på temperaturen må jag säga!
  Det är bra att röja emmelanåt i garderoben, då hittar man en massa kläder man glömt bort! 😀
  Kram & ha en bra fredagkväll!

 8. Veiken says:

  Ni blir ju skadade därborta. Längta efter regn………fattar nada, eller gör jag det?
  *kliar mig i huvudet*

 9. Pia F says:

  Usch prata inte om att röja i garderoben.Vår dotter bor hos oss för tillfället, har fått arbete här hemma i Skåne och väntar på att få flytta in i lägenheten som hon har hittat. Hon okuperar just nu rummet intill min klädkammare där man emellanåt får slängt in lite plagg, både hennes och mina. Hittar snart ingenting!!!!! Samtidigt så är det roligt att ha henne hemma, det är 10 år sedan hon flyttade hemmifrån. Här blir det långsamt kallare, så du kan väl skicka över ett par grader till oss.

 10. Stattinskan says:

  Vi har ett fantastiskt höstväder idag. Sol och klarblå himmel och hög luft. Fast bara 8,5 grad
  Gomorron till dig 😀

 11. Fina Frun says:

  vilke musik är det du fastnar för?

Kommentera