Tidig kväll

Får det bli för min del känner jag. Har haft småont i huvudet hela dan. Trodde väl det skulle gå över så småningom med inte då. Det bankar på så smått där inne. Vi skulle åkt till Alanyum med Alex och Umut men Hasan fick åka själv med dom. Kände att mitt huvud pallar inte den ljudnivån som är där. Dom var borta några timmar och hade fått se två 5D filmer så dom var lyriska. Själv låg jag här på soffan och läste.

Tror inte jag håller på att bli sjuk då jag förövrigt mår bra. Inte ont i kroppen, halsen eller febrig. Kan inte heller bero på ölen (1 styck) jag tog igår kväll, inte heller på sömnbrist. Har sovit under varma goa täcken med vidöppen balkongdörr.

Aja…det känns på nåt sätt ändå skönt att veta att det faktiskt finns något där innanför pannbenet!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

7 Responses to Tidig kväll

 1. Emma says:

  Var hon hollandska?! Det trodde jag inte. Gud. Haha jaja.

  Ja, har kant av mcket mjl tidigare men da har det ara gjort mig trött och orkeslös men sa försvann det sa kanske det vore smart att prova pa en mindre mjölmangd ett tag.

  Hmm, hoppas det inte bli nagot langvarigt de dar med huvudvarken. Kan ju vara vaderomstallningen med? Hoppas du ar piggare i morgon!

 2. Roggan says:

  Låter inget vidare. Kanske en förkylning på gång. Håller tummarna att så inte är fallet.

 3. Marie-Louise says:

  Usch låter inget vidare. Krya på dig och försök somna tidigt 🙂 /Kram

 4. Fina Frun says:

  Hoppas att din huvudvärk går över efter lite vila 🙂

 5. haha ja men vaad? kan man ju undra ibland. på mig själv så, såklart. 😛
  vad är 5d? nåt nytt? 😮

 6. Pia F says:

  Du får vila och krya på dig. Du har möjligtvis inte druckit för lite vatten?

  • Sand mellan tårna says:

   Ja kan ha varit det. Nu när det svalnar av är man lite slarvig med att dricka trots att man fortfarande behöver en hel del vätska.

Kommentera