Frusna gäster

Igår kväll hade vi våra holländska vänner här på middag. Det är dessa vänner som alltid lagar maten (nasi goreng) när dom kommer till oss. Sådana gäster är alltid välkomna till oss. Jag som småfrös hela dan igår, hade både jeans och strumpor för första gången denna höst undrade om vi kanske skulle sitta inne men nä…det är inte kallt tyckte dom. Vi sitter på balkongen. Sagt och gjort…vi satte oss där och en efter en började dom huttra så vi delade ut koftor och munkjackor till höger och vänster.

Vi hade som alltid mycket trevligt och maten var mums!

God morgon från ett soligt, 18,6 gradigt *hutter* Alanya!

(M, since I know you visit my blog now and then I just wanna say thanks for yesterday and later today I will write about  what we discussed yesterday and then see what people have to say about it…  😉 )
This entry was posted in Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

5 Responses to Frusna gäster

 1. Sita says:

  Den temperaturen är ju sommarvärme här. Kram

 2. Fina Frun says:

  vad mysigt det ser ut, trots ”kalla” grader.
  Jag är vaken nu!

 3. Pia F says:

  Det ser trevligt ut, Mariska känner jag och Rita och hennes man har jag träffat en gång. Så gullgt av dem att laga middag.Fast ni huttrar hade jag längtat efter 18 grader här.

  • Sand mellan tårna says:

   Rita lagar alltid mat när dom besöker oss och har gjort sen långt innan jag träffade Hasan så det är en mångårig tradition.

 4. Sofiya says:

  Va mysigt ni ser ut att ha de 🙂 Vill oxå äta på balkongen!!
  Men det börjar bli riktigt kallt i Alanya nu. Jag kollar turknyheter varje där på tv och såg tidigare i veckan att det ska bli kallare än vanligt. Det snöar tom. i Bursa, Bulu och nåra ställen. Shit :/ Vi kanske kan åka pulka i Alanya i vinter 😛

Kommentera